|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω μια ΑΟ εδώ και ενα χρόνο περίπου. Εχω χάσει το λογαριασμό, πόσα λίτρα έχω βγαλει. Αρκετά είναι πάντως. Τώρα τελευταία μου κάνει "νάζια"... Την ανοίγω και βγαζει νερό μόνο απο το βρώμικο σωλινάκι. Προκειμένου να βγάλει καθαρό νερό πρεπει πρώτα να βγαλω τον μειωτή πίεσης, να κανω flush δηλαδή, για μερικά λεπτα, και μετά πέρνει κανονικα.
Ιδέες;
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις μετρησει tds?
Καθε ποτε κανεις flush? Καθε ποτε αλλαζεις προφιλτρα?
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν, σήμερα μέτρησα. TDS εξόδου 08, εισόδου ~250. Προφιλτρα δεν έχω αλλαξει. Flush πλεον καθε φορά που την λειτουργώ.
Κατι περίεργο που εγινε χθες: Ειχα βάλει να κανει flush και επειδη ξεχάστηκα λίγο, έτρεξε για παραπάνω. Το περίεργο λοιπόν είναι οτι βγήκε νερό απο το σωληνάκι του καθαρού χωρίς τον μειωτή πίεσης!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω να δεις που σφουγγάριζα κι ολας!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μηπως αδειαζε λογω κλισης , οτι υπηρχε?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με CPD, help !!!!! | Roi | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 05-12-09 21:09 |
Πρόβλημα 3 σε 1 | lousfakos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 15-06-08 01:40 |
πρόβλημα; | violinist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 04-04-07 13:34 |
Πρόβλημα με το CO2 | ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-12-04 19:56 |