|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτίσω εκτός απο τις Γαρίρες Red Cherry που θα προσθέσο σε κανα 2μηνο στο ενυδρείο, ποια αλλα κοινωνικα ψάρια μπορουν να ζήσουν μαζί με τα γκάπυ?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αναλογως τα λιτρα του ενυδρειου και τη φιλτρανση που εχεις,
αν και για τις ρεντ τσερι εχω μια επιφυλαξη τουλαχιστον για τα μωρα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι 120Λ το ενυδρείο..
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα σου προτεινα να βαλεις ενα χαρεμακι πλατυ ακομα
http://www.tsamisaquarium.gr/Selides..._maculatus.htm τα λιτρα σου ειναι ικανοποιητικα αλλα δεν μου ειπες τη φιλτρανση εχεις..? το ενυδρειο σου εχει καθολου φυτα?ειναι αναγκαιο αν θες να δεις και καμμια γεννα ![]() και λιγο κερατοφυλλο και εισαι κομπλε ![]() βαλε μας και μια φωτο του ενυδρειου σου |
|
|||
|
|||
![]()
γονο απο τις cherry δεν προκειται να δεις! ολα τα ειδη γαριδας δεν ταιριαζουν με πολλα ειδη ψαριων! εννοω οτι ο γονος απο τις γαριδες δεν επιβιωνει ποτε με τα ψαρια. εγω ειχα 80+ cherry κ απο οταν εβαλα εντλερ εμειναν 13 μετρημενες! απο οταν τις εβαλα μονες τους γεννανε συνεχεια....τωρα εχουν γινει 200+...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειχα γκαπυ με red cherry για αρκετο καιρο σε 35 λτ και απο 10 γαριδουλες που ειχα, ειχα γεμισει καποια στιγμη ειχα γυρω στις 40, αλλα ειχα πολλες κρυψωνες και φυτα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια δε ξέρω τι λέτε εγώ Γαριδούλες θα βάλω
![]() ![]() Θα βάλω στο μέλλον και φυτά για τις γαρίδες, όταν τις πάρω. Θα μου πείτε καμια πρόταση για άλλα ψάρια όμως? ![]() Τί λετε για τα μπλάκ μόλυ? θα ταιριάξουν? ή κανενα neon tetra? Παράθεση:
ορίστε και μια φωτογραφία: ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρείο 7 λίτρων και guppy | iugin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 24 | 23-05-11 18:58 |
Γέννα guppy / Ελεύθερα μωρά στο ενυδρείο... | Carebean pirate | Ζωοτόκα | 12 | 21-06-06 14:22 |
ενυδρείο για guppy | Mariel | Ζωοτόκα | 23 | 31-03-06 00:51 |
Ενυδρείο για guppy. | nemo | Ζωοτόκα | 5 | 10-06-05 23:39 |