|
![]() |
#1 |
Πολλες αποριες
![]() Αξιολόγηση:
![]() Γεια σας
Πολυ ενδιαφέρον το φορουμ!Σαν τελειως αρχαρια εχω ενα εκατομμυριο αποριες και απο οσα διαβασα εδω δεν μπορω να βασιστω αποκλειστικα σε αυτα που μου ειπαν στο πετ σοπ! Καταρχην διαβασα αρκετα για τεστ παρολα αυτα οταν αγορασαμε το ενυδρειο δεν μας ειπαν τιποτα για τεστ!Θα το γεμισουμε με νερο τις επομενες ημερες και θα το εκτιμουσα παρα πολυ αν μπορειτε να μου υποδειξετε κατι να διαβασω που να περιεχει ολες αυτες τις σημαντικες πληροφοριες που δυστυχως, αγνοω!Ευχαριστω |
|
Εμφανίσεις: 9995
|
|
||||
|
||||
![]()
καλώς όρισες
οτι θα χρειαστείς για αρχή υπάρχει στους αρχάριους γλυκού νερού http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=34 τώρα με πέρα από εκεί θέλει ψάξιμο και να κάνεις ερωτήσεις ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Eyxaristw poly gia tin apantisi k to link.tha to diavasw to syntomotero kai gia tyxon apories tha epanelthw!!..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ορισες Nasia αλλα γραφε στα Ελληνικα σε παρακαλω ειναι ορος του φορουμ, επισης γεμισε με νερο το ενιδρυο σου για να κανεις πρωτα απο ολα ενα leak test. Παντα ακομη και κατι καινουργιο το ελεγχουμε.
|
|||
|
|||
![]()
Οκ σ'ευχαριστω θα το εχω υπ'οψην μου.Ναι εννοειται ότι θα κάνω το τεστ και ελπίζω να πάνε όλα καλά
------------------------- Λοιπόν από το πετ σοπ μας έδωσαν δύο φάρμακα το ένα είναι Seachem-Prime και οι οδηγίες είναι 5ml για κάθε200Λ Seachem-Stability " " " 5ml για κάθε 40Λ και τα δύο για νέο ενυδρείο (πρώτη φορά) Το stability 5ml για κάθε 80Λ για 7 ημέρες, μετά ισχυρίζεται ότι είναι οκ να βάλω ψάρια Ειναι ασφαλές να τα χρησιμοποιήσω, τι λέτε; Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε απάντηση Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη NasiaTim : 21-11-11 στις 21:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το prime ειναι πολυ καλο
Με το stability αν σε μια εβδομαδα ειναι στρωμενο το ενυδρειο και ετοιμο να δεχτει ψαρια, εχεις δωρεαν 6 μηνες μαθηματα κιθαρας ![]() διαβασε στα υπομνηματα για τον κυκλο του αζωτου και το μπολι
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο ενυδρειο 60 λιτρων , πολλες αποριες !!!! | PANOSLUCKY3 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 25-09-11 10:54 |
Πολλες αποριες βοηθηστε αρχαρια!! | Efh | Χρυσόψαρα | 177 | 03-01-11 01:52 |
τελικα ειναι πολλες οι αποριες | emma | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 22-09-10 02:20 |
πολλεσ αποριεσ για τα ενυδρεια | happyfish | Χρυσόψαρα | 33 | 31-08-10 13:36 |
Πολλες αποριες.Χρειαζομαι την βοηθεια σας | aNe | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 03-08-10 00:01 |