|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα παιδια!!
Ποσο ασφαλης ειναι η αμμος θαλασσης απο καταστημα με οικοδομικα υλικα;
|
||||
|
||||
![]()
Εξαρτάται από ποια παραλία την μαζεύουν.Εάν είναι εισαγώμενη δεν ξέρεις τι μπορεί να "κουβαλάει" η άμμος.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλει πολύ καλό πλύσιμο+βράσιμο,κοσκίνισμα γιατί μέχρι και δεινόσαυρο θα βρεις.Θα σε συμβούλευα να βάλεις και άνθρακα για κάποιο διάστημα μέχρι να ρίξεις τα ψάρια και να στρώσει το ενυδρείο.
|
|||
|
|||
![]()
καλημερα.εγω που ειχα βαλει απο μαντρα οικοδομων δεν ειχα παντως καποιο προβλημα.δεν την εβρασα αλλα βεβαια την ειχα πλυνει πολυ καλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω το ιδιο ειχα κανει και ολα καλα.. το σωστο ειναι να την βρασεις για να εισαι σιγουρος .. εγω δεν εχω καποιο προβλημα βεβαια
|
||||
|
||||
![]()
χαχα, θεϊκό!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βεβαιώσου καταρχήν ότι είναι άμμος θαλάσσης και όχι ποταμίσια. Η ποταμίσια έχει μεγάλη ποσότητα χώματος.
![]() Καλό πλύσιμο, βράσιμο εάν μπορείς και θα είσαι έτοιμος. Εγώ μάζεψα από παραλία, την έπλυνα πολύ - πολύ καλά και κατόπιν χρησιμοποίησα παλιό ταψί και την έβαλα στο φούρνο να βράσει. Το τελευταίο βέβαια όταν έλειπε τον έτερον ήμισυ γιατί αλλιώς .....βάλε καινούργια αυτιά για την γκρίνια. ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οπως σου ειπε ο Dimitris_Batman & Samian 3 πράγματα θελει...σίγουρα
1) Κοσκίνισμα 2) Πλύσιμο με νερο στο μπανιο 3) Βράσιμο για κανα 20λεπτο και το νερο να κοχλάζει...οχι πολυ...αλλα να κάψει τα παντα. ...και αν θες και ανθρακα...καλο ειναι. |
|
||||
|
||||
![]()
Τι ψαρια θα φιλοξενησει το ενυδρειο (που θα εχει την αμμο αυτη)?
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αμμος Θαλασσης σε ενυδρειο γλυκου νερου | Baggelis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 18-04-10 21:33 |
άμμος θαλασσης | KOKOBAS | Malawi | 14 | 03-05-08 08:36 |
αμμος θαλασσης+φυτεμα | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 16-10-07 12:43 |
Καθαρισμος αμμου θαλασσης | Andros | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 29-05-07 21:10 |
Αμμος θαλασσης -java fern?? | goldmary | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 10-03-05 14:18 |