|
![]() |
#1 |
Καινουργιος , βοηθεια
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα θα ήθελα καποιες χρησιμες συμβουλες επειδη είμαι καινουργιος .
Διαβασα τα θεματα αλλα μπερδευομαι με ποια βηματα να ακολουθησω Πηρα χθες το ενυδρειο μου , χωριτηκοτητα : 63 λt evoloution 60 φιλτρο : quick filter biologico, biological για την θερμοκρασια volcano 100 εριξα υγρο βιολογικου φιλτρου και βελτιωτικο νερου ! και σημερα μου ειπαν να παω να παρω τα ψαρακια μεχρι 4 στον αριθμο για αρχη θελω καποια βοηθεια γιατι θελω διακοσμηση να βαλω ! και συμβουλες Ευχαριστω εκ των προτερων !!! |
|
Εμφανίσεις: 4924
|
|
||||
|
||||
![]()
1. Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις test νερου και να δεις αν είναι κατάλληλο το ενυδρείο για ψάρια (αν έχει στρώσει)
2. Αν είναι να βάλεις 4 ψάρια να βάλεις κοπαδάκι απο guppies η neon tetra ή αλλιώς αν είναι να βάλεις άλλο ψάρι να βάλεις το πολύ δύο για να μην σου στρεσαριστουν και ψοφισουν. 3. 3ος και βασικος. Επειδη το ενυδρείο σου δεν είναι και πολύ μεγάλο να προσέξεις να μην το παραφορτώσεις ! Ελπίζω να βοήθησα : Παναγιώτης |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι δεν θελω να το φορτωσω πολυ απλα δεν ξερω τι διακοσμηση να βαλω .
και εγω guppies η neon tetra σκεφτηκα να βαλω μεσα ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν βάλλεις guppies μην προσθέσεις πολλά καθώς θα σου γεννούν συνέχεια και δεν θα έχεις τι να τα κάνεις . |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το εχω στρωσει με χαλικι , ναι δεν θελω να το γεμισω, και κατι ακομα το νερο ειναι ακομα θολο και εχουν περασει περιπου 24 ωρες αν και αυτος μου ειπε θα φυγει η θολεροτητα αλλα παραμενει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επίσης και στο δικό μου πριν 5 χρόνια που το έφτιαξα τις πρώτες μέρες θολό ήταν.Μη σε φοβίζει αυτο, μόνο αν παραμείνει για καιρό να σε φοβίζει . Εγω πάντως θα σου πρότεινα να μην βάλεις ψάρι αν δεν ξεθολώσει . ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
Tags |
arxarios, kainourgios, neos, voithia |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο Καινουργιος | Bill Bizkit | Bettas | 19 | 18-09-11 18:18 |
ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΕΔΩ....ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! | giorgoskal1987 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 21 | 18-02-08 01:08 |
καινουργιος θελει βοηθεια!!!!! | thanasis76 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 19-09-07 22:05 |