|
![]() |
#1 |
καλησπερα ενυδρειοφιλοι!!!!
![]() Αξιολόγηση:
![]() θελω να ρωτησω κατι...
μπορουμε να βαλουμε κοπαδακι απο 3 γκαμπι μαζι με μονομαχο ? ηξερα οτι δεν κανει να βαζουμε ψαρια που κανουν αυγα με ψαρια που κανουν ψαρακια μαζι! παρολα αυτα στο ενυδρειο του ξαδερφου μου ζουν κανονικα! ηρεμα και χωρις τσακωμους! σε 25 λιτρα ενυδρειο! πως γινετε αυτο???υπαρχει καποιος τροπος να το κανω και εγω?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
μιλαμε εχω τρελαθει!!!! εγω περιμενω οπου να ναι να πεθανει ο μονομαχος μου γιατι τον εχω σχεδον 1,5 χρονο και εχω αποφασισει για γκαμπι μετα... οποτε θα ηταν τελειο να τα συνδιαζα!
|
||||
|
||||
![]()
Παίζει ρόλο και πιο ψάρι είναι ήδη στο ενυδρείο.
Αν είναι ο μονομάχος μέσα και πας να βάλεις άλλο ψάρι κατα πάσα πιθανότητα θα στο κυνηγήσει ο μονομάχος γιατί έχει μάθει οτι αυτός είναι ο χώρος του. Αν έμπαινε μετά ο μονομάχος θα ήταν διαφορετικά,μπορεί να ήταν πιο επιφυλακτικός ο μονομάχος ίσως και κρυμμένος. Πάντα εξαρτάται και απο τον μονομάχο,καλό είναι να τον έχεις μόνο του και να χαίρεσαι που τον έχεις τόσο καιρό,φαίνεται οτι περνάει καλα! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ηταν το πρωτο μου ψαρακι και σε καμια περιπτωση δεν θα το πουλαγα-εδινα σε καποιον που θα το ''σκοτωνε''
|
||||
|
||||
![]()
Έχω την εντύπωση ότι ζουν περίπου 6 χρόνια
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρειοφιλοι των ιωαννινων | tdinosauros | Greek Aquarist's Boards | 0 | 09-07-10 18:05 |
ΕΝΥΔΡΕΙΟΦΙΛΟΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ | tasos269 | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 5 | 29-12-09 03:10 |
καλησπερα | kostsa | Malawi | 4 | 08-10-09 15:28 |