|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα ξερει κανεις που μπορω να βρω το συγκεκριμενω σαλιγγαρι;Εχω ψαξει σε πολλα μαγαζια αλλα τιποτα.
|
|
|||
|
|||
![]()
εδω θα τα βρεις σιγουρα! http://www.fraku-aquaristik.de/index...673f38212da9ad
|
|
||||
|
||||
![]()
Το προβλημα με αυτο το site ειναι οτι δεν ξερω καθολου γερμανικα και θα ηθελα επισης να παρω απο την ελλαδα για να μην ταλαιπωρηθει το ζωντανο απο το ταξιδι.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απο την αλλη εχω την εντυπωση οτι δεν θα στρεσαριστει οσο ενα ψαρακι... αν κανω λαθος παρακαλω να με διορθωσετε |
|
||||
|
||||
![]()
Δικιο εχεις.
![]() ![]() ![]() Ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
βρες καποιον που να ξερει ξενη γλωσσα για να κανεις την παραγγελια! ακομηξ βρες κ αλλα ατομα που να θελουν να κανετε παραγγελια μαζι γιατι τα μεταφορικα ειναι αρκετα!
|
|
||||
|
||||
![]()
επι της ευκαιριας να ρωτησω κι εγω κατι;
επειδη σκεφτομαι το ενδεχομενο αγορα ψαριου απο αθηνα,με μεταφορα απο κτελ (7-8 ωρες δηλ),ηθελα να ρωτησω σχετικα με την ταλαιπωρια του ψαριου...
|
||||
|
||||
![]()
Μην ανησυχεις για την μεταφορα.Τα συσκευαζουν σε μεγαλα κουτια απο φελιζολ κ καποια καταστηματα βαζουν θερμαντικα ή ψυκτικα υλικα αναλογα την εποχη,για να κρατειται το νερο στην επιθυμητη θερμοκρασια.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως αν θέλεις από κατάστημα της Θεσσαλονίκης ρώτα και στο pet experts. Πριν 2-3 μήνες πήρα από εκεί.
|
|
||||
|
||||
![]()
Με αντικειμενο ασχετο με ενυδρειακα, εχω παραγγειλει πολλες φορες απο γερμανια, παντα απαντουν στα αγγλικα αν τους στειλεις αγγλικα. Και απο ισπανια το ιδιο. Παλι καλα βγαινει ετσι συνενοηση.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση για Zebra Apple Snail: Asolene spixi | Μανος Θες | Σαλιγκάρια | 14 | 19-02-10 10:24 |
Apple Snail - Zebra Snail - Τριχοειδής Μαύρη ¶λγη | PascM | Σαλιγκάρια | 5 | 26-02-06 12:54 |