|
|
||||
|
||||
![]()
μολις τωρα μου ηρ8αν 5 ιρια8ερινες.τις εχω ακομα στο σακουλακι και εχω αρχισει την προσαρμογη,αλλα παρατηρω οτι στην 1 απο αυτες,υπαρχουν στιγματα ick. :@ τωρα τι κανουμε? εχετε καμια ιδεα? καραντινα δεν εχω, εκτος απο 1 γυαλα 5-6 λιτρων το πολυ. κα8ε βοη8εια ειναι πολυτιμη.
|
||||
|
||||
![]()
τα πας πίσω τώρα...
μην τα ρίξεις στο νερό, και κατα την γνώμη μου μην πάρεις αλλα ψάρια απο εκεί, παρε τα λευτά σου πίσω... |
|
||||
|
||||
![]()
το 8εμα ειναι οτι αυτο δεν γινεται(για διαφορους λογους...) υπαρχει καμια αλλη ιδεα/λυση? να τα βαλω μεσα στο ενυδρειο,να αυξησω τη 8ερμοκρασια σταδιακα και να δω τι γινεται? αλλα απο την αλλη σκεφτομαι πως 8α ταλαιπωρισω και τα ψαρακια που ηδη εχω...πφφφ στεναχωρι8ηκα πρωι πρωι...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις 3 επιλογές τότε
1) βάζεις τα ψάρια μέσα και κάνεις θεραπεία για ικ όλο το ενυδρείο 2) βάζεις τα ψάρια στη γυάλα αλλά θέλεις θερμοστάτη. Θα τα στρεσσάρει σε τόσα λίγα λίτρα, αλλά τουλάχιστον δε διακινδυνεύεις τα άλλα 3) πας και αγοράζεις ένα μικρό ενυδρείο καραντίνα 15-20 λίτρα και τα βάζεις εκεί. Εγώ θα συμβούλευα το 3, και σε καμμιά περίπτωση το 1 αν έχεις ήδη αρκετά ψάρια εκεί μέσα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι να σου πώ, είναι δύσκολο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|