|
|
||||
|
||||
![]()
Σκεφτομαι να βαλω γαριδες για πρωτη φορα στο ενυδρειο αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν θα επιβιωσουν με τα ψαρια που εχω.
Εχω μολυ και κριμπενσις (τα μολυ θα φυγουν μελλοντικα για να το κανω μονο μεκριμπενσις). Ειναι πυκνοφυτεμενο και ph 7, Gh 14. Σκεφτομαι να βαλω Red Nose Shrimp επιδη εχω τρομερο προβλημα με τριχοειδη και μαυρη αλγη (BBA) και απο οτι εχω διαβασει ειναι οι πιο καταλληλη και για τις 2 αλγες. Τι λετε θα εχω κανενα προβλημα ή οχι?
|
||||
|
||||
![]()
Νομίζω πως θα έχεις πρόβλημμα αν έχεις τα κριμπένσις... θα κάνουν μεζεδάκια τις γαρίδες.
|
||||
|
||||
![]()
Κιχλίδες+γαρίδες=
![]() Για καταπολέμηση άλγης μπορείς να βάλεις μερικά σαλιγκάρια zebra nerite.
|
||||
|
||||
![]()
καταλαβα! ευχαριστω πολυ για την πληροφορια. Τα zebra nerite θα μου κανουν δουλεια και με τις 2 αλγες? Κυριωσ την μαυρη με ενδιαφερει.
Βεαβαι πηγα και αγορασ και ενα sae αλλα σημερα διαπιστωσα οτι δεν ειναι sae αλλα flying fox και δεν αγγιζει την αλγη καθολου.
|
||||
|
||||
![]()
πρόσεχε με τα nerite μη σε γεμίσουν αυγά
|
|
||||
|
||||
![]()
κατ'αρχην οντως τα κριμπενσις εχουν σαν μεζε τις red cherry.επειδη ειναι πυκνοφυτεμενο μπορει να ζησουν και να πολλαπλασιαστουν αλλα το πιθανοτερο ειναι να ειναι συνεχως κρυμενες και ο πληθυσμος τους να ειναι περιορισμενος. μπορεις παντως να δοκιμασεις να βαλεις μερικες, το πολυ πολυ να γευματισουν τα κριμπενσις
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι μοςς ειναι αυτη??? | kingrim | Αναγνωρίσεις φυτών | 10 | 19-10-10 01:02 |
Ειναι εφικτο??? Εχω τρελαθει απο ενθουσιασμο!!! | 3r4ndo | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 24-06-09 11:22 |
τι αλγη ειναι αυτη??? | Vasilis | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 8 | 23-05-05 22:21 |