|
|
|||
|
|||
![]()
Θελω γνωμες για να βαλω λαμπες στο ενυδρειο μου το οποιο ειναι 70 λιτρα αρκετα φυτεμενο με ευκολα εως τωρα φυτα,και φωτιστικο με 2 λαμπες Τ5 24w.Προτεινετε μου εαν θελετε!
|
|
||||
|
||||
![]()
Γνωριζω τα βασικα απο λαμπες..οτι εχω διαβασει απο τα εδω post..αλλα στα λιτρα σου και με τις λαμπες π εχεις, δεν εισαι ευχαριστημενος?!
|
|||
|
|||
![]()
το φωτιστικο που εχω το πηρα απο εναν συνχομπιστα και οι λαμπες που εχει πανω δεν κανουν μου ειπε.Καλο θα ηταν να βαλω λαμπες για φυτεμενο,και σκεφτομαι να βαλω μια day πισω και μια ροζ μπροστα αλλα δεν ξερω για εταιριες και kelvin.Στο προηγουμενο ειχα μια grolux T8 15W και μια arcadia T8 15W.Εσεις τι λετε?
|
|
||||
|
||||
![]()
Η arcadia T8 ειναι η γαλαζια ακτινικη για θαλασσινο?! παντως η Grolux ειναι οκ πιστευω!
|
|||
|
|||
![]()
sera plant color 4900k (ροζ) μπροστα
sera daylight brilliant 6000k (λευκή) πίσω αυτές έχω σε Τ5 24w για 60lt |
|
||||
|
||||
![]()
Bαλε μια grolux αν βρεις και μια απλη φτηνη οποιασδηποτε εταιριας cool daylight (λευκη δηλαδη οχι κιτρινιαρα) και εισαι μια χαρα.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτες ακριβως εβαλα κ γω σε 60 μονο που ειναι τ8 και ειναι στα 15w αλλα εγω τις εβαλα μπροστα η daylight και πισω η plant color γτ ροζιζει αρκετα και μου χαλαγε λιγο οπτικα στα ματι.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υν λαμπες | apolonistis | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 10 | 11-08-09 16:19 |
λαμπες | Αber | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 19-05-09 16:58 |
Γατοψαρο με προτιμηση στην αλγη... | Dimis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 03-03-09 17:24 |
λαμπες Τ5 | kanarini | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 20-09-08 16:47 |
Τ5 λαμπες | soza | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 10-01-06 15:32 |