|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα!!!Ειδα στο ΙΚΕΑ κατι υδροβια φυτα..Τα εχει δοκιμασει κανεις μηπως???Αξιζει να τα παρω και να τα βαλω μεσα στο ενυδρειο η θα μου δημιουργηθει προβλημα..Αν γνωριζει καποιος ας με ενημερωσει!!!Ευχαριστω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Κάποια είναι υδρόβια και κάποια υδρόφιλα (θα σαπίσουν γρήγορα μέσα στο ενυδρείο).
Για να σου πει κάποιος πρέπει να δει το φυτό ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βασικα σκεφτομαι να παρω κανα δυο και να τα δοκιμασω μονα τους μεσα στο ενυδρειο να δω πως θα πανε..
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτά που έχουν ρίζες, λογικά θα πιάσοουν στο ενυδρείο σου!
|
||||
|
||||
![]()
Παντος μη παρεις οποιοδηποτε δεις να γραφει *δρακαινα*.Στανταρ ειναι υδροφυλλο και δεν κανει για μεσα σε νερο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
δεν γραφουνε τιποτα πανω.τουλαχιστον οσες φορες τα εχω δει δεν ειδα ονομασια σε κανενα.τι κολπο ειναι αυτο δεν ξερω αλλα ολα τα εχουνε μεσα σε δοχειο με νερο.νομιζω μια φορα ειχα δει και ανουμπιες.μοιαζανε πολυ τουλαχιστον...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υδροβια φυτα στα ΙΚΕΑ | redman88 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 19-03-11 22:00 |
Βιβλιο για υδροβια φυτα | olga | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 21-08-10 11:03 |
φυτα | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 21-02-10 00:26 |
υδροβια η υδροφιλα HELLP!! | Marios-cy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 26-06-07 20:31 |
Ποια δεν ειναι υδροβια? | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 23-12-02 19:56 |