|
|
|||
|
|||
![]()
Εχω παρατηρησει εδω και 2 βδομαδες καποια μαυρα σημαδακια σε 3 λαμπιντο και 2 σοκολοφι κυριως στο κεφαλι και απο κατω απο το κεφαλι!Ειναι σαν λερωματα.
Το ενυδρειο ειναι 300 λιτρα και οι μετρησεις ειναι μια χαρα!Τα ψαρια ειναι στο ενυδρειο 5 μηνες. Μηπως εχει κανεις ιδεα τι μπορει να ειναι? |
|
||||
|
||||
![]()
Μια φωτογραφία θα βοηθούσε αρκετά.
Τι ταΐζεις; |
|
|||
|
|||
![]()
εχω το ιδιο προβλημα με ενα maingano (μαζι με αλλα 4 maingano) σε 120 λιτρα ενυδρειο.. Πεφτει πολυ κυνηγητό ξερει κανεις αν εχει προελθει απο στρες?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() (tnick αν έχεις σε 120 λίτρα maingano θα έχεις σίγουρα προβλήματα ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φωτογραφία δεν υπάρχει περίπτωση να ανεβάσεις; Ρωτάω παραπάνω τον άλλο φίλο τι ταίζει γιατί κάτι παρόμοιο είχα κι εγώ κάποτε, το οποίο όμως ξεπεράστηκε... ( http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=34338&page=5 )
|
|
|||
|
|||
![]()
φιλε persival ακριβως αυτες τις κιλιδες εμφανησαν τα ψαρια μου και οντως και εγω τα ταιζα μονο σπιρουλινα ως τωρα αυτο φταιει δηλαδη? Κλεοβουλε το ξερω πρεπει να αλλαξουν πολλα το ξερω... Ας ξεπερασουμε για την ωρα αυτο το προβλημα και βλεπουμε αν κ αυτο θα το συζητησουμε σε αλλο θεμα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ίσως να είναι και αυτό. Ακόμη όμως κι αν δεν είναι, μόνο καλό θα κάνεις αν εμπλουτίσεις τη διατροφή με πρωτεΐνη.
Στο 120άρι έχεις μόνο maingano; Τι μήκος έχει; Θα σου πρότεινα να ακολουθήσεις όποιες συμβουλές σου δώσει ο Κλεόβουλος, αυτό έκανα κι εγώ και βγήκα κερδισμένος, με ένα ενυδρείο που μου έδωσε πολλές χαρές και κανένα ουσιαστικό πρόβλημα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ANYBIAS ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΦΥΛΛΑ... | antonis1988 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 07-04-11 19:05 |
Μαυρα Ματια | kapsok | Χρυσόψαρα | 2 | 03-01-11 14:39 |
Μαυρα ματια | jimfytakis | Ζωοτόκα | 15 | 06-06-10 13:06 |
μαυρα στιγματα | elen | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 24-04-08 14:32 |
Μελανοταινια με μαυρα χειλη. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 01-06-05 08:38 |