|
![]() |
#1 |
Κίτρινο νέρο! Τι κάνω???
![]() Αξιολόγηση:
![]() Σε καποια φαση απο κει που ολα πηγεναν μια χαρα το νερο αρχισε να κιτρινιζει.. Εκανα αλλαγη νερου 70% περιπου και ενω ολα εδειχναν καλα το επομενο πρωι κιολας ξαναρχισε... ειναι κατι σαν αλγη?? δεν βρηκα τιποτα εδω για κιτρινο νερο και ειπα να ανειξω θεμα. Το ενυδρείο το εχω 2 μηνες με 5 γκαπι μια γαριδα και ενα χρυσο γλυφτη!!! Προσορινα μονο οπτικα εχω προβλημα.
*Δεν ειναι ειναι απ' την τροφη γιατι την ριχνω λιγη λιγη και δεν πέφτει ψιχουλο! ![]() |
|
Εμφανίσεις: 9856
|
|
|||
|
|||
![]()
Μηπως εχεις βαλει καποιο ξυλο και βγαζει χρωμα;
|
|
||||
|
||||
![]()
κι'εγω αυτο θα ελεγα...καποιο ξυλο
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και πες μας τι φιλτρο εχεις...
|
|
||||
|
||||
![]()
μήπως έχεις βάλει τύρφη;;;;;;;;;
|
||||
|
||||
![]()
Εβαλες λαμπα χαμηλα κελβιν?
Εβαλες τυρφη, ξυλα ή ξερα φυλλα? Μυριζει καπως το νερο? Εχεις πολλα οργανικα σκουπιδι λασπη στο βυθο ή στο φιλτρο μεσα? Δωσε μετρησεις NO3 PO4 (και ΝΗ3 ΝΟ2 γιατι οχι) και καθε ποτε κανεις αλλαγη.
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους παιδιά...είμαι καινούργιος στον χώρο και έχω ένα συγκεκριμένο θέμα με το ενυδρείο μου...καταρχάς έχω ένα ενυδρείο 65λτ 60cm Ναι το έχω περίπου ένα μήνα....φιλοξενώ κάποια ψαράκια όλο αυτό το διάστημα όμως το νερό μ άρχισε να κιτρινιζει...υπέθεσα πως φταίει το φίλτρο μου αλλά όχι έφταιγε το ξύλο που είχα μέσα στο ενυδρείο μου....Ενώ το νερό είναι κρυστάλλινο μέσα σε 24 ώρες κιτρινιζει το νερό μ...έχω αφαίρεση το ξύλο εδώ και 3 μέρες και το νερό του ενυδρειου μου παρέμεινε κρυστάλλινο είμαι πλέον βέβαιος ότι ευθύνεται το ξύλο που είχα μέσα....Η ερώτηση μου λοιπόν είναι ότι επειδή λατρεύω το ξύλο μου και θέλω να το ξανά τοποθετήσω μέσα αν μπορεί κανείς να με βοηθήσει με το πρόβλημα μου τι μπορώ να κάνω στο ξύλο μ για να μην βγάζει άλλο χρώμα
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν βρισκω λογο να το βγαλεις, μετα απο μερικες αλλαγες θα σταματησει να " ξερναει" τανινες. τι ψαρακια εχεις φιλε? κανε μας και μια παρουσιαση βρε...
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κίτρινο ballast | mitsos1975 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 02-01-11 00:18 |
Τι ειναι αυτό το κίτρινο μπαλάκι; | _antonis_ | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 04-11-10 00:47 |
Αφού δεν θα το κάνω θαλασσινο... θα το κάνω γλυκό! | crywolf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 21-01-10 23:38 |
κίτρινο χρώμα το νερό?? help! | Μίμης | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 25-05-09 15:16 |
Κίτρινο νερό από ξύλο. | lucy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 31-01-07 10:33 |