|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν θέλω να αλλάξω aquascape και ψάρια, γιατί τωρα έχω δυο αγγελοψαρα και τσακόνονται μεταξυ τους .(πρέπει να ειναι αρσενικα και τα δύο).
Σκέφτομαι για : 1)κοπάδι neon tetra 2)κοπάδι αρλεκίνους. Μπορούν και τα 2 να είναι μαζί και να υπάρχουν και γαρίδες? Τα corys και οτος δεν τα βγάζω... Το ενυδρείο είναι 180 λτ και είναι αυτό : http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=43791&page=3 |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ θα έλεγα για τα neon.
Θα είναι πιο κοντά βιοτοπικά με τα cory και τα oto. Μαζί δεν θα τα πρότεινα για να μη σπάνε τα κοπάδια, πιο πολύ των αρλεκίνων μιας και τα neon είναι σπασμένα από μόνα τους σαν κοπάδι. ![]() Οι γαρίδες σε εμένα με αρλεκίνους μια χαρά είναι αλλά ποτέ δεν ξέρεις. |
|
||||
|
||||
![]()
20 νεον η ροδοστωμα και θα χαζεψεις.....μηλαμε για ομωρφια...
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω συμφωνω με το συνδυασμο αυτο. Εγω, εφοσον εχεις μόνο τα κορυ, θα ελεγα να τα κανεις και 30 (ίσως και παραπανω αν δεις οτι σε περνει). Βεβαια ειναι και τα $$ αρκετά, οπότε δες να κανεις καμια συμφωνια με καταστηματάρχη για τιμή εφοσον παρεις κομματια αρκετα!
Δεν ξέρω αν θα χωρουσε ενα μικρο κοπαδακι 5 ατόμων γεωφαγων (brasiliensis κτλπ).
|
||||
|
||||
![]()
Οι ροδοστομοι ωραιοι αλλα δεν νομίζω να τους βρω.
Παιδια οι αρλεκινοι δεν κοπαδιαζουν ? Αρλεκινους με νεον τετρα ? Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερωτηση για συνδυασμο! | nikolakis_18 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 1 | 11-05-11 18:31 |
25 Λίτρα - Τι μου προτείνεται? | angpapv | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 05-11-10 11:52 |
Προτείνεται ph controller | kilo_me | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 08-10-10 13:55 |
αποροια για συνδυασμο! | drak7family | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 20-09-10 22:47 |