|
|
||||
|
||||
![]()
To πεδιο(45χ12χ20) της μαχης για τον διαγωνισμο.......ειναι ετοιμο και περιμενει την τριαδα των κοκοβιων....να κανουν επιδειξη χρωματων!!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οπααα ωραιος ο φιλος... πως το εφτιαξες? τι χρειαστικες και τι πηρες?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το μετέφερα εδώ για να συνεχίσεις με τις λεπτομέρειες
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Την κατασκευη την εκανε γνωστος μου και εχω σκοπο να την βαλω εσωτερικη σε ενα μεγαλο ενυδρειο με βεντουζες στο μπροστα τζαμι.Εγινε καθαρα για τον διαγωνισμο και ειναι μια προχειρη λυση.
Σκοπος μου ειναι να φτιαξω κατι το οποιο ονομαζεται betta barracks οπως της εταιριας Aquaone για την φιλοξενια πιο πολλων μονομαχων. ------------------------- Mια πρωτη εφαρμογη. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dimitris77 : 04-07-11 στις 20:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
αν μπορεις φιλε μου εξηγησε μας πως δουλευει γιατι απο τις φωτο δεν μπορω να καταλαβω! πως γινεται η ροη του νερου απο το ενυδρειο μεσα σε αυτα κτλ
|
|
||||
|
||||
![]()
Eχουν γινει τρυπουλες σε ολα τα κομματια εκτος του κατω για να περναει το νερο και θα γινουν και μερικες ακομα για να αυξηθει η ροη.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρείο απο plexi glass | stathisdel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 13-12-09 14:35 |
plexi glass | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 09-08-08 19:03 |
plexi glass | paulos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 19-05-08 16:42 |
Αναζήτηση Plexi Glass | Iann_is | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 18-03-08 13:04 |
Plexi-glass με τζαμι... | vasilakis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 27-12-07 15:17 |