|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μήπως κανείς μπορεί να βοηθήσει;
Στην παρακάτω σελίδα υπάρχουν 5 φωτογραφίες ψαριών μήπως τα αναγνωρίζει κανείς; Ευχαριστώ http://users.evr.sch.gr/notios_n/photo.htm |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλαρακο καλα νομιζεις τα ψαρια που εχεις ειναι κυχλιδες και μαλιστα αφρικανικες
![]() ![]()
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
|||
|
|||
![]()
Το οτι είναι κιχλίδες το ξέρω αν το εννοείς έτσι
![]() Μήπως μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος για τα είδη; Το οτι είναι έγκυος πως το κατάλαβες; ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
![]()
ρε παιδια θα τρελλαθουμε
![]() ![]() απο ποτε οι αφρικανες εγγυμονουν??? ![]() μπας και εννοεις εχει αυγα στο στομα ? αλλα κιαυτο παλι δεν υφισταται ! εκτος και αν ειναι ανεμογγαστρι !!! ![]() ![]() ![]() ![]() για να προσεχουμε τι λεμε ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κυριε γαυρε με τον ορο εγκυος ενοω εκολαυση στο στομα
![]() ![]() ![]() ![]()
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
||||
|
||||
![]()
δεν εισαι σιγουρος ,δεν μιλας !!
![]() ![]() ![]() ![]() τα νομιζω , υπεθεσα ,ειδα στον υπνο μου και λπ , δεν εχουν υποσταση στο συγκεκριμενο ειδος ψαριων. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλαδη εσυ τι θα ελεγες ως ειδικος
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κανεις δεν εκανε τον "ειδικο". Αν δεν εισαι σιγουρος για κατι, δεν το λες, απλα. Στην αναγνωριση των ειδων, μπορεις να πεις ενα ισως κι ενα μαλλον.
Αlbino δεν ειναι κανενα απο τα ψαρια των φωτογραφιων. (Albino = παντελης ελλειψη μελανοφορων, ματια κοκκινα ![]() Στη συγκεκριμενη φωτο (νο4) οι πιθανοτητες να ειναι "μπουκωμενο" (κι οχι εγκυος) το ψαρι ειναι πολυ μικρες, για να πεις οτι "ειναι εγγυος" και να τρεχει ο αλλος να περιμενει μικρα. |
|
|||
|
|||
![]()
Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει καλώς!!!
Δεν θα ήθελα να μπερδευτώ περισσότερο απ' ότι είμαι τώρα. Ευχαριστώ! |
|
||||
|
||||
![]()
τα σεβη μου κυριε προεδρε !!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() στα ειπα σε πιεμ ,οτι, κατα την γνωμη μου παιζει, notie_n ! ![]() αλλαζεις αμεσα μαγαζι !! μαλλον θα ειναι εισαγωγεας τροπικων << μαιμουδων >> ο εν λογω !! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νοτιε ο γαυρος και ο Τολης σου τα ειπαν μια χαρα! Και θα ηθελα να προσθεσω οτι δεν αγοραζουμε ποτε μια Aulonocara αν αυτος που μας την πουλαει δεν ξερει ποιο ακριβως ειδος μας δινει, ακομη και αν η τιμη φαινεται καλη
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Η υπερηφάνεια προηγείται της συντριβής και το υπεροπτικό πνεύμα της πτώσης. Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18 |
|
||||
|
||||
![]()
ok παιδια συγνωμη για τη λαθος εκτημιση
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Και όμως ήταν μπουκωμένη μόλις χθές είδα κάτω απο μια πέτρα 2 μικρά (2-3 cm ) που μοιάζουν με τη μάνα τους. Δεν ξέρω αν θα ζήσουν πάντος νομίζω οτι ο afrikanofilos είχε δίκιο!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Παλι βγηκα σωστος
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εαν ειναι ετσι ζητω συγνωμη για την λαθος εκτιμηση μου
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ Ξανακοιταξα της φωτογραφιες πιο προσεκτικα και φαινεται καθαρα το μπουκωμα στην τεταρτη φωτο... μαλλον βιαστηκα να κρινω την πρωτη φορα ![]()
Η υπερηφάνεια προηγείται της συντριβής και το υπεροπτικό πνεύμα της πτώσης. Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18 |
|
||||
|
||||
![]()
Thanks Στεφανε,δεν ξεσαλωνω να μηνεις υσηχος
![]()
|
|||
|
|||
![]()
ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΝΥΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ
![]() ![]() ![]() ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΔΙΣΚΟΛΕΥΑΝ ΤΟΣΟ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΦΕΡΝΑ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θα σε κράξουμε,αλλά μην γράφεις και στα κεφαλαία γιατί θα μας βγούν τα μάτια
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|