|
|
||||
|
||||
![]()
Γνωρίζει κάποιος την χρησιμότητα του πράσινου σφουγγαριού της juwel...ένας pet shopας μου είχε πει οτι χρειάζεται μόνο αν έχεις φυτά στο ενυδρείο,και οτι θέλει αλλαγή κάθε έναν μήνα,αλλά δεν τους πολυεμπιστεύομαι..ισχύει κάτι τέτοιο;ας μου πει όποιος γνωρίζει!!
Εγώ απτο όνομα άλλο καταλαβαίνω 'nitrate removal'.. ![]() Παραθέτω και μία φωτο για περισσότερη διευκόλυνση.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απο οσο εχω διαβασει ειναι για τα νιτρικα
![]() αλλα αν κανει οντως δουλεια ειναι αλλο καπελο!!καποιες ποιο εμπειρος που να το εχει δοκιμασει θα ξερει καλυτερα!! σκεφτηκα καποτε να το παρω αλλα ειπα μηπως απλα δεν κανει τηποτα
|
||||
|
||||
![]()
Ναι,η εταιρεία λέει πως μειώνει τα νιτρικά.
Είχα κάνει ένα ποστ εδώ από το προσωπικό μου <<πείραμα>>.Γνώμη μου είναι πως δεν κάνει αυτό που υπόσχεται.
|
||||
|
||||
![]()
Το σφουγγαρι ειναι πρασινο
![]() ΥΓ το αλλαζεις οταν διαλυθει
|
||||
|
||||
![]()
Το σφουγγαρι ειναι πρασινο
ΥΓ το αλλαζεις οταν διαλυθει +1 ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το σφουγγαρι ειναι πρασινο σαν το Πασοκ και το αλλαζης αμα διαλυθη, μηπως επρεπε να το ειχαμε αλλαξη πριν διαλυθη???
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πράσινο μετά απο 21 χρόνια | sarpijk | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 6 | 06-08-10 11:08 |
Πράσινο σφουγγαράκι Juwel + απονιτροποίηση! | xontros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 21-04-08 19:24 |
Θολό-Πράσινο νερό... | Vagos_46 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 21-04-08 04:31 |
Ενυδρείο με πράσινο=πορτοφόλι χωρίς "πράσινο"? | Iann_is | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 11-12-07 18:24 |