|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα δεκτα ολα τα σχολια,παρατηρησεις συμβουλες και οτι αλλο
Πληροφορίες Διαστάσεις:120χ0,44χο,57 Όγκος:300 Κατηγορία: Φυτά:ανουμπιες,κρυπτοκορινες,εχινοδοροι Ψάρια / ¶λλα είδη:οσκαρ,σεβερουμ,παπαγαλοψαρα,πλεκο,κορυ Διακοσμητικά υλικά:ξυλα,πετρες (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: Φωτισμός:2χ30 Διάρκεια φωτισμού:9 ωρες Φιλτράρισμα:eheim2073 pro3, fluval 205,eheim 2413 Θερμοστάτης: Λίπανση:ταμπλετες Παροχή CO2:diy Παράμετροι: pH:6.8 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):0.25 Αλλαγές νερού:κυριακη-τεταρτη απο 100λιτρα Θερμοκρασία:26 ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία |
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφο ενυδρειο !! να σου ζησουν τα ψαρακια!! οscars σου ειναι κορυφη !!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ φίλε
|
|
||||
|
||||
![]()
Ααα ωραια οσκαρ.
Πολυ ωραιο ενυδρειο (εκτος απο τα παπαγαλοψαρα που μου προκαλουν κατι στο στομαχι ![]() ...αλλα φοβαμαι οτι οι ευτυχισμενες μερες δεν θα κρατησουν για πολυ.
|
|||
|
|||
![]()
Κάνω τρομερές προσπάθειες να πείσω την γυναίκα μου να φύγουν αλλα....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οτι ειναι να φυγει θα φυγει συντομα χωρις την βοηθεια σου με πρωτα τα κορυ ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Αλλαγή σε θέση Ενυδρειου υποστρωματος και διακοσμισης
Παρατηρήσεις συμβουλές |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε μια φωτογραφια απο μπροστα, απο πλαγια δεν φαινεται καλα.Με μια πρωτη ματια φαινεται πολυ καλο.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στέλνω απο τηλέφωνο και μου κανει νούμερα με τα αρχεία |
|
||||
|
||||
![]()
Τι μεγεθος εχουν τα οσκαρ?
|
||||
|
||||
![]()
βασικά τι μέγεθος έχει το ενυδρείο?
Γιατί φαίνεται μικρό για τα τέρατα που έχεις μέσα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το στησιμο ωραιο ειναι αισθητικα για εμενα. Δεν εχω εμπειρια με oscars, αλλα μηπως εγιναν θηρια και τους ειναι λιγο μικρο πλεον το ενυδρειο?
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- το ενα ειναι στα 28 εκ και το μεγαλυτερο κοντευει 33 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimost : 02-03-13 στις 19:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μεγαλο οσκαρ+μικρο οσκαρ=κολατσιο?? | DIMITRIUS | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 9 | 25-08-11 14:54 |
Οσκαρ εξω απο το νερο.... | George1324 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 31-05-11 13:06 |
Για αλλα πηγα αλλα πηρα! | Γιώργος Κ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 62 | 25-09-09 15:29 |
ΚΑΤΙ ΓΕΝΝΑΕΙ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΤΙ? | KARGIO | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 23-03-09 15:38 |