|
|
||||
|
||||
![]()
και ακόμα και τα σαλιγκάρια έχουν όλα μαζευτεί στους πάνω πάνω 3 πόντους του ενυδρείου
προς το παρών έχω τουλάχιστον 6 θανάτους και όσα βλέπω ζωντανά δεν τρώνε παρα κολυμπάνε στην επιφάνεια ανοιγοκλείνοντας το στόμα γρήγορα χτές μέχρι τις 3 το βράδι έτρωγαν και κινούνταν κανονικά αμμωνία έχω μηδέν αλλά νιτρικά έχω 0,25 η θερμοκρασία μου ανέβηκε στο 29 αλλά δεν νομίζω ότι είναι πολύ είχα ένα ατύχημα χθές με εκείνο το dow που είχα βάλει στον πάτο-κάτι κούνησα και έχασε το αντίβαρό του και τούμπαρε όλο το φελιζόλ μέσα στο ενυδρείο αδειάζοντας τα πάντα απο πάνω του........................... λέτε να έφταιξε αυτό? να τραυματίστηκαν?να έπαθαν σόκ? να μπήκαν στο νερό ουσίες τοξικές? τα νιτρικά θεωρώ ότι ανέβηκαν λόγο της φάσης με το ανακάτεμα του βυθού-αλλά είναι το 0,25 τόσο δηλητηριώδες? ΚΑΙ τι κάνω με τα ζωντανά? να τα βγάλω? και που να τα βάλω? |
|
||||
|
||||
![]()
κανε μια γερη αλλαγη νερου,και βαλε την αεραντλια στο φουλ.Πες και για λιτρα και τι ψαρια εχεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
αν τα λιτρα ειναι 100< θα πρτοτεινα να τα βγαλεις , για να ανεβηκαν τα σαλιγκαρια στην επιφανεια το νερο δεν ειναι προβλεπομενο σιγουρα και φοβαμαι οτι και με μερικες αλλαγες δεν θα καταφερεις κατι...
|
||||
|
||||
![]()
έχω βάλει και την εφεδρική αεραντλία και το ενυδρείο είναι σαν σπράιτ κουνημένη
έβαλα και άνθρακα καλού κακού έκανα και μία αλλαγή 20% και σε 6 ώρες θα ξανακάνω έχω 230 λίτρα τα τενιάτους μου τα είχα ![]() είχα και 10 κόνγκο τέτρα -τα 4 τα έβγαλα νεκρά -δύο τα βλέπω ζωντανά τα άλλα αγνοούνται γιατί έχω και την ερυθρομυκίνη και το ενυδρείο δεν έχει και πολύ καλή ορατότητα και είχα και 7 gardnieri killies τα 3 πιο μικρά βγήκαν νεκρά-τα 2 μεγάλα αρσενικά τα βλέπω-τα υπόλοιπα αγνοούνται ![]() ![]() ![]() σκατά ξύπνημα(δυτεριάτικα) και το βράδι ήταν όλα μιά χαρά παρά το ατύχημα με το αναποδογύρισμα του πάτου............ ξαναέκανα μετρήσεις και δεν είχα αμμωνία και τα ΝΟ2 είχαν πέσει απο διοξείδιο που είμαι με μπουκάλα τα επίπεδα είναι νορμάλ (23-27ppm) τι διάολο να έγινε??????/ το πρωί όσα ζούσαν κολύμπαγαν επιφάνεια αργά και ανοιγοκλείνοντας το στόμα-τώρα έχουν γυρίσει στην ρουτίνα τους μήπως με το αναποδογύρισμα που βγήκαν οι ταμπλέτες λιπάσματος στην επιφάνεια ανέβασα πολύ τίποτα φωσφορικά ? είναι τοξικά? ------------------------- α και δεν μπορώ να βγάλω τα ζωντανά γιατί μία που δεν έχει ορατότητα το ενυδρείο και μία που είναι η ώρα που κρύβονται στα μετόπισθεν........δεν πιάνονται με τίποτα......... ![]() με βλέπω με ολική καταστροφή και φυτεμένο μόνο φυτά ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikrosaquaristas : 20-06-11 στις 12:22 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Διαβασε αυτα αν σου μοιαζουν με κατι απο το ενυδρειο σου
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....030#post597030 http://www.aquatek.gr/board/showthread.php?p=597282 http://www.aquatek.gr/board/showthread.php?p=597282
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Σπύρο μου αλλά δυστυχώς όχι δεν ήταν αυτό
δεν βγήκαν φουσκάλες με το αναποδογύρισμα και δεν μύρισε κλούβιο αυγό το ενυδρείο είναι νέο και ο βυθός μου ελάχιστος το φελιζόλ (απορώ κιόλας πως έγινε αυτό) έφερε τούμπα με ένα ξύλο που κούνησα για να φυτέψω κάτι και άδειασε προς τα πίσω όλη την άμμο και τα φυτά ενώ ήμουν εκεί με τα χέρια μέσα στο ενυδρείο θα είχα δεί το αέριο και σίγουρα θα μου είχε μυρίσει αρχικά ο τρόμος μου ήταν αν τραυματίστηκαν τα ψάρια αλλά όταν τα είδα να τρώνε και να κολυμπάνε κανονικά έμεινα ήσυχος μέχρι τις 3 η ώρα ήταν όλα ντούρα το πρωί 8 η ώρα......... ![]() να θεωρήσω ότι καταστράφηκε η βιολογία του βυθού και είχα αμμωνία για κανα 2 ώρες γύρω στις 5 και το πρωί στις 8.30 που μέτρησα είχε προλάβει το φίλρο να την μετατρέψει στα 0,25 ΝΟ2 που μέτρησα? να υποθέσω ότι το νερό που έβαλα κάτι είχε? να υποθέσω ότι οι ταμπλέτες λιπάσματος που βγήκαν στην επιφάνεια και ανακατευτηκαν με το νερό ανέβασαν φωσφορικά? το δράμα μου δεν αλλάζει-απλά μπορεί να μην το ξαναπάθω... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mεσα σε ολες τις σκεψεις σου προσεθεσε και την ερυθρομικινη!
|
||||
|
||||
![]()
έλα ρε-αποκλείεται
ξεκίνησα την θεραπεία με 2,5 και την άλλη μέρα άλλα 2,5 και δεν μέτραγα καμία αλλοίωση στις μετρήσεις μου-όλα 0-0-15 με 20 μετά το αφήνω μία μέρα και μετά κάνω αλλαγή του μισού νερού-πρίν προσθέσω νερό γίνεται η τούμπα του φελιζόλ-ξαναβάζω νερό και μετά πάλι ερυθρομυκίνη 2,5 βέβαια- μπορεί να έχεις δίκιο στο επίπεδο ότι η βιολογία ήταν "πεσμένη" και όταν χρειάστηκε να δώσει γκάζι (λόγο της τούμπας του βυθού) δεν μπόρεσε να ανταπεξέρθει ΑΤΙΜΟ ΚΥΑΝΟΒΑΚΤΗΡΙΟ με κατάστρεψες......... πάλι απο την αρχή το βιοτοπικό.......... |
|
||||
|
||||
![]()
Α παιζει ερυθρομυκινη?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια - Θάνατοι σε κοινωνικό ενυδρείο | antonis_p | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 10-03-08 21:50 |
Θάνατοι Guppys | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 03-02-08 12:59 |
Θάνατοι.... | guppies_2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 03-03-07 18:16 |
Πολλοί αρσενικοί betta σε 1 ενυδρείο? | joker | Bettas | 7 | 25-09-05 17:33 |
Θάνατοι πλακόστομων | mpampis | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 2 | 17-12-03 13:14 |