|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα!
πριν μια βδομαδα αποκτησα δυο κιχλιδες leleupi κατα πασα πιθανοτητα ζευγαρι.σημερα παρατηρησα οτι απο κιτρινες εχουν χασει λιγο το χρωμα τους και εχουν γινει ελαφρως γκριζομαυρες προς το κεφαλι.το ενυδρειο ειναι 60 λιτρα καθαρα εχει μερικα μικρα φυτα που τα φυτεψα σημερα και υποστρωμα λευκη κοραλιακη αμμο. ph:8,2 amonia:0-0,25 NO2: 0 KH: 11 θερμοκρασια:24-26 αλαγες νερου καθε μερα 20%απο το σκληρο νερο της α.ο φωτισμος:τ5 18w επισεις το ενυδρειο εχει περιπου 10 κιλα πετρες λαβας. Τι πρεπει και αν πρεπει να κανω σχετικα με το χρωμα τους???? ευχαριστω εκ των προτερων!! |
|
||||
|
||||
![]()
νομιζω ενα κιτρινο σπρει θα σε βοηθηση.η.ισως ενα 250λιτρο να'κανε πιο καλη δουλεια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σάββα πόσο καιρό τρέχει το ενυδρείο?
Αν είναι "στρωμένο" δεν θα έπρεπε να μετράς αμμωνία ![]() Γιατί κάνεις αλλαγές νερού κάθε μέρα? Μην βάζεις το "βρώμικο" νερό της α.ο.. Το νερό του δικτύου μας έχει (σχεδόν) τις επιθυμητές παραμέτρους. Για το χρώμα των ψαριών παίζουν ρόλο οι συνθήκες, η διατροφή αλλά και η ποικιλία των leleupi (υπάρχουν ψάρια με διάφορες αποχρώσεις στη φύση αλλά και ψάρια εκτροφής που έχουν έντονο πορτοκαλο-κόκκινο χρώμα). Και βέβαια τα ενήλικα ψάρια χρειάζονται ενυδρείο με μήκος >1,20 εκ. και περισσότερα λίτρα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδρειο τρεχει δυο βδομαδες περιπου και στο φιλτρο ειχα βαλει μπολι αλλα για να ειμαι σιγουρος για αμωνια μετρω συνεχεια με υγρο τεστ api.οι κιχλιδες απο οτι εμαθα ειναι απο δικια σου αναπαραγωγη.οσο για το νερο της α.ο εχω διαβασει σχετικα μεσα στο φορουμ και θεωρειται πιο σκληρο και πολυ πιο καθαρο.για τις αλλαγες το κανω νομιζοντας οτι κανω ειναι καλες για τα ψαρια
![]() ------------------------- νομιζω αγαπητε Ακουλη να σας δωσω τα ψαρακια εσας που ξερεται και να παρω μια γατα ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη savvas27 : 12-06-11 στις 13:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Να στην κάνω δώρο να ησυχάσει το κεφάλι μας??
πέρα απο την πλάκα... το ενυδρείο ειναι μικρο για αυτές τις πανεμορφες κιχλιδες επειδή όμως είναι ακόμα πολύ μικρές και έχει πάρα πολλές πέτρες μέσα θα αντέξουν ως που να γίνει το μεγαλύτερο... Μπόλι έδωσα απο το δικό μου το ενυδρείο οπότε δεν έχει πρόβλημα βιολογίας... αλλα γιατί εχουν μαυρίσει δεν ξέρω... οσο για το βρώμικο νερο τις Α.Ο. που κάνεις αλλαγές θα συμφωνίσω με τον Κλεόβουλο... το νερό δυκτίου είναι μια χαρα... τουλάχιστον στο δικό μου ενυδρείο!!! |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια μην ψαχνομαστε.......το μπολι του theodoros φταιει......
![]() ------------------------- αν δεν κανει το νερο της α.ο και δημιουργει προβληματα ειναι το πιο απλο να χρησημοποιω νερο βρυσης... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη savvas27 : 12-06-11 στις 14:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
NEOLAMPROLOGUS LELEUPI | rawnerve | Tanganyika | 14 | 28-02-11 20:31 |
Γέννα Neolamprologus Leleupi | rasbora | Tanganyika | 4 | 19-10-08 23:35 |
αλλαγη χρωματος? | tzimakos | Bettas | 10 | 01-08-06 23:38 |