|
![]() |
#1 |
NewFish :P
![]() Αξιολόγηση:
![]() Γεια σας παιδιά !! είμαι νέος σε αυτό το foroum.Είμαι αρχάριος έχω εδώ και 1,5 εβδομάδα ένα 60λτ ενυδρείο Hailea με λιπασμένο χώμα και φυτά..έχω μέσα 1 γκάπυ 4 τετρας και 4 πλάτυς και είναι το παρακάτω..
http://www.youtube.com/watch?v=6e7Cq...layer_embedded |
|
Εμφανίσεις: 5074
|
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες!!!
|
||||
|
||||
![]()
καλως σας βρήκα !! μπορείς να μου πεις κάτι για το ενυδρείο μου? το πωσ είναι στημμένο για τα συγκεκριμένα ψάρια και αν τα φυτα είναι υπερβολικά πολλα η είναι comple?
|
|
||||
|
||||
![]()
για πληρεστερες αποψεις...μπορεις να συμπληρωσεις αυτη τη φορμα. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=42398
χρειαζομαστε και αλλα στοιχεια περαν της οπτικης εικονας. αν το νερο σου ειναι πολυ σκληρο για παραδειγμα οπως θα ηθελαν τα ζωοτοκα...δε θα εβαζα προσωπικα τετρας. παρουσιασε το ενυδρειο σου πιο αναλυτικα και θα ακουσεις απο τους φιλους εδω πολλες αποψεις. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Διαστάσεις:-
Όγκος: 60 λτ 50 καθαρα Κατηγορία: τροπικο Φυτά: κερατοφυλλα ανουμπιασ νουφαρα κ.α Ψάρια / ¶λλα είδη: 1 γκαπυ 4 πλατυς 2 μπλακ φαντομ τετρας 2 rainbow tetras Διακοσμητικά υλικά: 1 ξυλο 2 πετρες χαλικι ψιλο και χώμα λιπασμενο ειδικα για φυτευση (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο: τίποτα. Φωτισμός: λαμπα UV Διάρκεια φωτισμού: 7-9 ωρες Φιλτράρισμα: hailea hl bt 400 Θερμοστάτης:s 50 watt Λίπανση: χώμα λιπασμένο Παροχή CO2:όχι pH: έκανα τα τεστ με τα στικάκια και έχω μπερδευτεί έχουν ανέβει όλεσ οι τιμές Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3): Αλλαγές νερού: 1 φορα καθε 2 εβδομαδεσ 25-30 τισ εκατό Θερμοκρασία: 26,8 με 27 ¶λλες πληροφορίες: το έχω 1,5 εβδομάδα να δουλευει και σήμερα μου πέθανε το 1 γκάπυ.. Φωτογραφία: |
|
||||
|
||||
![]()
καλωσηρθες!επειδη αποτι καταλαβα στρωσιμο δεν εγινε στο φιλτρο του ενυδρειου σου διαβασε αυτο, αυτο και αυτο για να καταλαβεις τι δεν εχεις κανει και η δινεις τα ψαρια να σου τα κρατησει καποιος φιλος με στρωμενο φιλτρο αν υπαρχει, η τα δινεις στο πετσοπ, η βαζεις αμεσα αγγελια για μπολι.δε θελω να σε απογοητευσω αλλα μαλον θα σου πεθανουν και τα υπολοιπα μεχρι να το στρωσεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. το να δώσω τα ψάρια στον φιλο μου λιγο δυσκολο γιατι εχει και αυτοσ πολλά ψάρια στο ενυδρείο του.το λειτουργει ένα χρόνο και σκεφτομαι να παρω μπολι για να πεσουν τα νιτρικά.και στο πετ σοπ δεν μπορω να τα παω σημερα ειναι κλειστο !! λες με το μπολι να ηρεμησει το ενυδρειο? πάντωσ πριν βαλω τα ψαρια όλεσ μου οι ενδείξεισ ήταν σωστες και μου είπαν μπορείσ να βάλεισ ψάρια.ακομα και ιχθυολόγοσ μου το είπε!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|