|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδια μολις σημερα αγορασα απο water waves την 75g και εχω μια απορια την εβαλα να λειτουργισει για μια ωρα οπως εγραφε αλλα βλεπω οτι το "βρομικο" νερο εχει πολυ πιο μικρη ροη το μαλακό το βγαζει με μεγάλη πιεση ειναι λογικό?και κατι αλλο προσπαθησα να μετρησω ΚΗ για να δω πιο ειναι το μαλακο και πιο το βρομικο αλλα ηταν ιδιες οι μετρησεις...Τι να κάνω???
|
|||
|
|||
![]()
Πρόσεξε άν σύνδεσες ανάποδα τα σωληνάκια.
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν συνδεσα τιποτα εγω ετοιμη ηταν εγω απλος την εβαλα στην βρυση
|
|||
|
|||
![]()
Κατι εχεις κανει λαθος ή μαζευεις το "ακαθαρτο" νερο αντι για το καθαρο.Αν το συστημα οσμοσης που εχεις ειναι ενα απλο συστημα με 2 προφιλτρα και μια μεμβρανη ή κατασταση που περιγραφεις δεν δικαιολογιται(αν και χωρις να χρησιμοποιω καιρο οσμοση και εγω νομιζω πως γενικα δεν γινεται αυτο που περιγραφεις
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι αυτη ακριβως http://www.waterwaves.gr/index.php?target=products&product_id=29858
και την εχω ετσι ακριβως οπως δειχνει ομως το ακαθαρτο (κοκκινο σωληνακι) σταζει εμενα και το καθαρο (μπλε σωληνακι) το βγαζει με πιεση
|
|||
|
|||
![]()
Να υποθεσω πως τα χρωματα που αναφερεις απο τα σωληνακια τα γραφει ετσι μεσα στο manual οδηγιων?Παντως αν ξαναδιαβασεις το βιβλιαρακι pdf ή οτι εχει θα δεις πως τα χρωματα που γραφει μεσα δεν ειναι στανταρ πως θα συμφωνουν με την πραγματικοτητα.Αυτο που σταζει ειναι το καθαρο αν εχεις και φλασ κιτ οπως σου ειπα το σωληνακι που εχει επανω τον διακοπτη του φλασ ειναι αυτο που βγαζει το βρωμικο νερο
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορια για οσμοση | Nikos! | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 04-12-08 00:15 |
απορια με την οσμοση | panoscorfu | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 02-12-08 11:27 |
Αντίστροφη Οσμοση | KOKOBAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 04-02-08 12:37 |
αντιστροφη οσμοση! | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 29-05-07 23:43 |
Αντιστροφη Οσμοση | hoby | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 04-04-06 09:14 |