|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑλησπερα σας!
εχω εδω και λιγο καιρο 2 apple snail. Παρατηρω οτι πανε και σκαβουν στις ριζες των φυτων με αποτελεσμα να μου φευγουν τα φυτα. Γιατι το κανουν αυτο?
|
||||
|
||||
![]()
δεν είναι μόνο τα δικά σου, το δικό μου είναι τσαμπουκάς δε καταλαβαίνει από εμπόδια. Προχωράει και αν ένα φυτό βρεθεί στο δρόμο του απλά συνεχίζει αυτός και το ξεπατώνει για να περάσει
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και μενα εσκαψε σε ριζα και χωθηκε μια φορα...γενικα δεν ξεριζωνουν τα δικα μου νομιζω...
μια δυο φορες που βλεπω φυτα να αιωρουνται επειδη κατι ψαρια αρχιζουν το τσιμπολογημα |
|
||||
|
||||
![]()
ετσι κανουν τα apple snails. θαβονται στην αμμο με αποτελεσμα φυτα που δεν εχουν βαθιες ριζες να ξεριζονονται.
|
|
||||
|
||||
![]()
καταλαβα!Μαλλον θα αλλαξουν αφεντικο, γιατι δεν γινεται εγω να παιδευομαι να το κανω φυτεμενο και αυτα να τα ξεριζονουν!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εμενα μονο με μια μπακοπα τα εχουν τα αλλα δεν τα πειραζουν... και αυτο τωρα τελευταια το κανουν,...φερτα μου πισω |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
apple snail | aaaooll | Σαλιγκάρια | 3 | 19-11-07 20:02 |
Apple snail | dimitrisgiannoulakis | Σαλιγκάρια | 3 | 29-01-07 18:18 |
Apple snail RIP ? | abrous | Σαλιγκάρια | 7 | 04-01-07 09:34 |
Apple Snail - Zebra Snail - Τριχοειδής Μαύρη ¶λγη | PascM | Σαλιγκάρια | 5 | 26-02-06 12:54 |