|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδια δεν εχω δει πουθενα μεχρι στιγμης αν θα πρεπει σε ενα καθαρα ενυδρειο με φυτα, οταν κανουμε αλλαγη αν πρεπει να χρησιμοποιούμε αντιχλωριο...
ΥΓ. Ειναι καλο να λυθεί αυτη η απορια που θα εχουν αρκετοι... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν το νερο της αλλαγης μας ειναι κατευθειαν απο τη βρυση ΠΑΝΤΑ πρεπει να βαζουμε αντιχλωριο.
|
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν υπαρχει φιλτρο και αρα βιολογια δε χρειαζεται αντιχλωριο. τα φυτα δεν εχουν κανενα προβλημα με το χλωριο τα βακτηρια που ζουν μεσα στο φιλτρο εχουν καθως και τα ψαρια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ΥΓ. Εγω το εβαλα γιατι ειμαι σιγουρος οι περισσότεροι νομιζαν οτι πρεπει οπως και εγω πριν το ψαξω. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το θεμα ειναι οτι ακομα και χωρις ψαρια θα πρεπει να εχεις κυκλοφορια νερου για να περνουν ολα τα φυτα τα θρεπτικα που πρεπει να παρουν. οπως ειναι γνωστο οτι και αν εχεις μεσα στο ενυδρειο ειναι ''κομματι'' της βιολογιας μας (χαλικι ξυλα πετρες) οποτε εκει πανω υπαρχουν βακτηριδια τα οποια κανουν την δουλεια που κανουν και τα βακτηριδια του φιλτρου μονο που ειναι πιο λιγα σε αριθμο.
Οποτε εαν βαλεις νερο χωρις αντιχλωριο θα τα σκοτονεις ΦΥΣΙΚΑ δεν γραφω ολα αυτα για να σωσω τα βακτηριδια αλλα γιατι ακομα και σε ενα ενυδρειο μονο με φυτα μπορεις να σηκωσεις αμμωνια απο σαπια φυλλα ξυλα κλπ κλπ κλπ εαν βαλεις αντιχλωριο αυτη η αμμωνια θα γινει Νο3 ![]() Τα παραπανω ειναι προσοπικη αποψη και δεν ειναι τεκμηριομενα στην πραξη |
|
||||
|
||||
![]()
kingrim, νομιζω πως συμφωνώ, ομως υπάρχει ενα μεγαλο αλλα.
Στο μεσω ορο των ενυδρειων που εχουν μονο φυτα θα ειναι απο 10-100 λιτρα ενυδρεια. Σε αυτην την περιπτωσει οι ποσοτητα σε νεκρα φυλλα κα οπως ειπες δεν ειναι τοσο μεγαλος ο αριθμός ωστε να δημιουργηθεί καποιο προβλημα αμα βεβαια κανεισ αλλαγες καθε εβδομαδα 30%. ...Ή κανω λαθος? |
|
||||
|
||||
![]()
+100000
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντιχλωριο | solferino | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 14-01-11 04:42 |
αντιχλωριο | ducatisti | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 11-01-10 21:47 |
Αντιχλωριο 5ml για 200 λιτρα ???!!!!!!!! | delta66 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 31-12-07 00:55 |
αντιχλωριο | flipper | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 27-08-07 20:29 |
αντιχλωριο | stefapat | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 21-12-06 02:17 |