|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια μου τελειωσε το αντιχλωριο και δεν το ειδα και ξεκινησα αλαγη νερου.. Το ενυδρειο ειναι 13 λιτρα και εβγαλα 7 λιτρα.. Αν βαλω νερο σε ενα κουβα ποση ωρα πρεπει να το αφησω για να φυγει το χλωριο? Ευχαριστω εκ των προτερων..
|
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε μου πριν αγωρασω ΑΟ δν χρησιμοποιουσα αντιχλοριο ποτε καλο θα ηταν το νερο να μενει σε βαρελι προετοιμασια για τουλαχιστον 24 ωρες Ιmo αλλα μην ανχωνεσε και 3 ωρες να το αφισεις δν θα παθουν τπτ και κατευθιαν να το βαλεις παλι δν θα παθουν απλα αν το βαλεις κατευθιαν μην βιαστεις συμπληρωνε νερο σιγα σιγα και ασε κατι ανοιχτο ( αν κλινεις το ρευμα κατα την αλλαγη ) για να μην ειναι στασιμο το νερο.Τι ψαρακια εχει μεσα το ενυδρειο??
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλυτερα αυριο που θα παρεις το αντιχλωριο να συμπληρωσεις το νερο,γιατι δεν ειναι μονο για το χλωριο,αλλα και για την βλενα των ψαριων,και αλλα πολλα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν έχεις καποιο μεγαλυτερο ενυδρείο να συμπληρώσεις απο εκεί; |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω και μεγαλυτερο αλλα δν ηθελα να βγαλω απο εκει για να μην εχω θεμα με καμια ασθενια.. Το νερο απο οσμοση ειναι αλλα παντα ριχνω λιγο αντιχλωριο για σιγουρια.. Τελικα βρηκα νερο απο σπιτι φιλου που εχει γεωτρηση...
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε καθε αλλαγη οποιο ψαρι και να ειναι στρεσαρετε.Το αντιχλωριο το βαζουμε και γιαυτον τον λογο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενα εξαωρο τουλαχιστον, με δυνατη αεραντλια και ανοιχτο καπακι στο δοχειο να εξατμιστει το χλωριο.
Ομως να μην ειναι εκθετο το νερο χωρις καπακι στο δοχειο σε ρυπους (σκονες εντομα κλπ) Εγω εχω τουλι απο μπομπονιερα.
|
||||
|
||||
![]()
Θα τα αφησω 5-6 ωρες και μετα θα βαλω 4 λιτρα για να μπορει να κινειται ο μονομαχος και αυριο θα παρω αντιχλωριο και θα συμπληρωσω και το υπολοιπο..
------------------------- Δν γινεται να το αφησω μεχριταυριο γιατι και το φιλτρο το εβαλα πλαγια ωστε να περανει το νερο και γινεται χαμος στο ενυδρειο.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos_samos : 15-05-11 στις 17:33 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντιχλωριο | solferino | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 14-01-11 04:42 |
αντιχλωριο | ducatisti | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 11-01-10 21:47 |
αντιχλωριο κ λιπασμα | dinos99 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 26-01-08 00:03 |
αντιχλωριο | flipper | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 27-08-07 20:29 |
αντιχλωριο | stefapat | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 21-12-06 02:17 |