|
#1
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα είμαι καινούργιος στο φόρουμ και θα ήθελα να ρωτίσω σε ενυδρείο με μήκος 1.20-1.60 και ύψος 0.70-0.90 τι φωτισμό θα χρειαστώ? Τ5?Τ8? και γιατι ποσες λαμπες θα χρειαστώ και πόσο κοστίζουν? υπάρχει καπου που θα τις βρώ λιγο φτηνά γιατί είμαι φοιτητής! Εύχαριστω εκ των προτέρων!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 11-05-11 στις 10:35 |
#2
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου ..
να σου πω.. αλλο 1.20 αλλο 1.60 .. κατασταλαξε πρωτα τι ακριβως θελεις και μας λες. θα το κανεις μονος σου το ενυδρειο μαλλον ?
__________________
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 11-05-11 στις 10:36 |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Προσοχη αν το φτιαξεις μονος σου, τετοιου υψους ενυδρειο θελει παχια τζαμια.
__________________
Ferplast Dubai 240l. Juwel Record 60l. |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Εξαρτάται εάν θέλεις να κάνεις θαλασσινό υψηλών απαιτήσεων ή γλυκού χαμηλών απαιτήσεων....
Από -¤30 έως +¤3.000. ![]() Όλα είναι σχετικά! Εάν όμως μας έλεγες τι περίπου έχεις στο μυαλό σου τότε θα μπορούσε να γίνει μια πιο ακριβής προσέγγιση... Σαν φοιτητής μη πας σε κάτι πολύ μεγάλο, γιατί θα σε δυσκολέψει και στις μετακομίσεις πέρα από το μεγαλύτερο κόστος.
__________________
... Επειδή τό αδοκίμαστο καί τό απΆαλλού φερμένο Δέν τΆαντέχουν οί άνθρωποι... |
#5
|
|||
|
|||
![]()
To ενυδρείο πρωορίζεται για κιχλίδες με ελάχιστα εώς καθόλου φυτά! Εχω είδη στην κατοχή μου ενα 100λ ένα 60λ και ένα 200λ και θα πάρω ένα μεγαλύτερο και θα΄πούλήσω τα 2 απο αυτά.Ο φωτισμός που θέλω ειναι να είναι ωραίος στο μάτι και για τα ψάρια!Μου είπαν για 5-6 Τ5 απλά μου φάνηκαν πολλά τα 150ε. Εχω δικαιο για την τιμή ή τόσο είναι??Χρειάζονται όντως τόσες λαμπες ή όχι? Εύχαριστω πολυ για την γρήγορη απάντηση και για τις πληροφορίες!
------------------------- Όχι θα τα αγοράσω ετοιμα το ένα είναι120.55.90 και το άλλο 154.58.75.Εύχαρισώ Εσείς ποιο προτίνεται? Είναι και τα 2 στην ίδια τιμή! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη cressi86 : 11-05-11 στις 10:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
#6
|
||||
|
||||
![]()
Ενοητε πως αν εχεις χωρο πας στο δευτερο, ειναι ποιο ωραιο στο ματι! Ειναι 670 λιτρα και θελει τζαμι 16αρι, πληροφοριακα τα λεω!
__________________
Ferplast Dubai 240l. Juwel Record 60l. |
#7
|
|||
|
|||
![]()
θα προτείνω και εγώ το δευτερο λογο του μήκους + ότι θες να το κάνεις κιχλίδες! το πρώτο ειναι ΤΡΕΛΟ το υψος που έχει!
Είμαι σχεδον 2 μέτρα και στο 65άρι(υψος) δουλέβω οριακά όταν εχω να κάνω κάτι στο βυθό! τωρα για τον φωτισμό για κάτι φτηνό θα σου προτείνο αυτό! http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=2284 οι λάμπες που ΘΑ αγωράσεις εξτρα είναι στα 120 εκατοστά ! Μειονέκτημα ότι δεν έχει βάση για να πατήσει κάπου το συστημα, εαν δεν εχει καπάκι το ενυδρείο σου θα πρεπει να κάνεις μια ιδιοκατασκευή για να μπεί. |
#8
|
|||
|
|||
![]()
Πώς βγαίνουν ταλίτρα απο τις διαστάσεις? Θα ειναι πιο όμορφο λογο του ότι ειναι πιο μακρύ?
![]() ![]() |
#9
|
||||
|
||||
![]()
Βεβαια θα ειναι πιο ομορφο επειδη ειναι πιο μακρυ και θα ειναι καλητερο και για τα ψαρια σου που θα εχουν περισσοτερο μηκος να κολυμπησουν! Εν το μεταξυ φαντασου οτι το αλλο ειναι και λιγοτερα λιτρα, 590 περιπου. Για πες λεπτομεριες για την κατασκευη των ενυδρειων, παχος τζαμιων, κοντρες πανω κατω, τιμη? Ρωτα μας γιατι ειναι πολλα τα λιτρα και αναγκαστηκα πολλα και τα λεφτα, δεν κουραζομαστε, ειναι ευχαριστηση μας!
__________________
Ferplast Dubai 240l. Juwel Record 60l. |
![]() |
Tags |
Ερώτιση για φωτισμό |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι φωτισμό; | sp67 | Φωτισμός | 4 | 19-05-09 08:22 |
Απορία για φωτισμό | vaios | Bettas | 15 | 11-09-08 16:50 |
Πρόβλημα με φωτισμό | corleone | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 18-12-07 13:49 |
Ερώτηση για φωτισμό. | ginodim | Φωτισμός | 30 | 07-05-07 23:02 |
προτάσεις για φωτισμό | drakoulis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 16-11-05 19:36 |