|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα! Εχω το εξής πρόβλημα και αν μπορειτε να μου προτεινεται μια λυση θα ημουν ευτυχισμενος
![]() υπαρχει καποιος τροπος να αντεξουν τα ψαρια απο σαββατο μεσημερι εως κυριακη γυρω στισ 12 που θα ειμαι στην πατρα και θα μπορω να τα εισαγω στο ενυδρειο?
|
||||
|
||||
![]()
εγω καποια στιγμη που ειχα στειλει ψαρακια μεσο καραβιου , εκανα μια κατασκευη,
(για να κανεις αυτη την τρυπα κατω απο το χερουλι θελει πολυ υπομονη και μπορει να φας και κανενα χερι αν δεν προσεξεις, αν θα το εχεις κοντα σου και δεν υπαρχει περιπτωση να το γυρει καποιος , μπορεις να κανεις αυτο με το τουλι βγαζοντας το καπακι). |
|
||||
|
||||
![]()
εγω πιστευω πως δεν θα εχει προβλιμα με τιποτα αλλο παρα μονο με την θερμοκρασια....για παραδειγμα σκεφτητε ποσες ωρες κανουν τα ψαρια απο το εξωτερικο μεχρι να φτασουν στα ενυδρεια της ελλαδας.....
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απο κει που θα τα παρεις θα τους αναφερεις οτι θα πανε πατρα και θα ξερουν αυτοι τι να κανουν!!!ασε που για μια μερα δεν θα εχουν προβλημα!οπως λεει κι ο φιλος απο πανω μου
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
σακουλακια για μεταφορα ψαριων | spiros06 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 02-11-10 04:34 |
Υπερ αστικη μεταφορα ψαριων | s-vitzi | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 20-11-08 16:30 |
Μεταφορα ψαριων | Apollwnas | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 12-04-08 11:45 |
μεταφορα ψαριων κ φυτων | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 05-02-08 21:42 |