|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
φτιάχνω ένα μικράκι ενυδρείο στο οποίο εξαντλώ τα όρια της όρεξής μου για πειράματα και δοκιμές
![]() θα γίνει παρουσίαση βεβαίως αλλά προς το παρών είμαι στην φάση που απορώ αν μπορώ να κολλήσω με ενυδρειακή σιλικόνη ακρυλικό φύλλο πάνω στο γυαλί...... όποιος ξέρει θα με γλυτώσει απο πολύ χρόνο και βάλε βγάλε (άσε που αυτό που σκέφτομαι περιλαμβάνει τρύπημα γυαλιού αν δεν κάνει το ακρυλικό οπότε θα με γλυτώσει και απο πολύ χρήμα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ακρυλικο με ακρυλικο κολλάει με χλωροφόρμιο.
Ακρυλικο σε τζαμι εχω κολλησει καποτε στα παλια τα χρονια τριβοντας με χοντρο γυαλοχαρτο την προς κολληση ακρη του ακρυλικου και μετα "καιγοντας" την με λιγο χλωροφορμιο και μετα κολλημα με σιλικονη με το τζαμι. Δεν ηταν ενυδρειακο το θεμα ομως οποτε δεν μπορω να σου πω για την στεγανοτητα του πραγματος .
|
||||
|
||||
![]()
.........τότε ....
καμιά ιδέα για DIY τρύπες σε γυαλί? εσύ ξέρεις για ποιό πράγμα μιλάω! |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Diy χλωμο.
Τραβα σε εναν τζαμα που να εχει κανα σοβαρο εργαλειο και πες του να σου κανει ή τρυπες ακτινας 3 εκατοστων ή αλλιως -το ιδανικο- αν εχει το καταλληλο τρυπανι πολλες μικρες τρυπουλες αντιστοιχης συνολικης διαμετρου.
|
||||
|
||||
![]()
εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread....F5%EB%E9%EA%FC
βλέπω όλη την κατασκευή με ακρυλικό και απο τα συμφραζόμενα θα κολληθεί ολόκληρη με σιλικόνη στο τζάμι (λέω να το επιχειρήσω πειραματικά) θα ενημερώσω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θελεις να κολλησεις ακρυλικο με τζαμι και να ειναι στεγανο..?
Προσεξε γιατι εκει ο Νικος εκανε ενα κουτι απο ακρυλικο και απλα το τοποθετησε μεσα σε μια γυαλα.. Και μπορει να εβαλε και λιγη σιλικονη για να μην κουνεται.. Γινε λιγο πιο σαφης γιατι δεν ξερουμε τι θεσ να κανεις.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση εσωτερικό φίλτρο πλάτης από ακρυλικό. | Dream Waters | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 25-11-15 11:16 |
το τζάμι καμπυλώνει | tsintz | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 14-04-11 13:33 |
Γυάλινο ή ακρυλικό ενυδρείο...;;; | Blokatos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 12-07-10 13:42 |
Τη τζάμι θέλω | Γιαννησ.rs | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 03-07-10 15:41 |
"Κολλάνε" οι elliwell? | aquaman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 13-05-10 15:07 |