|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω διαβασει οτι διαφορα σκευασματα κανουn και αποστειρωση σε διαφορα υλικα (π.χ. αποχες,νεα ψαρια,διακοσμητικα...)
αλλα πουθενα δεν αναφερει για ποση ωρα πρεπει να ειναι μεσα.. καποια απο αυτα ειναι τa : waterlife myxazin , waterlife sterazin , esha 2000 ξερει καποιος την ωρα ? (η ποσοτητα ειναι παντου της πρωτης μερας) ------------------------- ξερει καποιος ?
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη achisael : 27-04-11 στις 18:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω για τα συγκεκριμένα προιόντα που γράφεις, αλλά για αποστείρωση με το αντίστοιχο προιόν για τα υλικά (απόχη, δοχείο, σωληνάκια αέρος, κτλ) που χρησιμοποιείται για καλλιέργεια ζωοπλακτόν, είναι 20'.
|
||||
|
||||
![]()
δλδ λες 20 λεπτα να ισχυουν ?
καλα γιατι και αυτοι δεν γραφουν ποση ωρα θελουν.. μπορει απλα να θελει ενα απλο ''βουτηγμα'' και να ειναι ΟΚ...!!!
|
||||
|
||||
![]()
Στην καλλιέργεια ζωοπλανκτόν, η αποστείρωση είναι πολύ σημαντική γιατί καταλαβαίνεις πόσο ευαίσθητα είναι.
Δε νομίζω να χρειάζεται παραπάνω κάποια άλλη "εφαρμογή"..
|
||||
|
||||
![]()
Δεν καταλαβα, με ποιο προιον απο ολα, γινεται η αποστειρωση.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εγω αυτα τα 3 που ειπα κανουν αποστειρωση.. απλα το μονο που δεν γραφει ειναι η ποση ωρα θελουν μεσα..
|
|