|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα,
Λεω να παρουσιασω το ενυδρειο μου 450lt + sump 80lt μιας και εχει περασει καιρος απο το παλιο ποστ και ενω περασα και απο κυβο, που ομως ηταν λιγα τα λιτρα και η συνηθεια δεν αλλαζει τελικα και επεστρεψα στα ιδια (λιτρα) ![]() ![]() Το συστημα τρεχει περιπου 6 μηνες Ενυδρειο : Anubia 1,50m (υπερχηληση, τρυπα στο τζαμι) Βαση: του ενυδρειου Skimmer : Bubble mangus nac7 cone 1500 Κυκλοφορια: vortech mp40w, 1 tunze 6025, eheim compact 3000( επιστροφη), 1 sunsun 5000 Θερμοστατης : eheim 300w Φωτισμος main : 2 x 60watt led Φωτισμος sump :6 watt led Πρόσθετα: Balling light method( dkh, Ca,Mg,iodine,trace...) και φωτο... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απίθανο ενυδρείο, ζηλεύω τα λίτρα, τα κοράλια, τα ψάρια και τον εξοπλισμό σου, όλα, να τα χαίρεσαι.
Α και μήπως πρέπει ν΄αλλάξεις κάποια στιγμή το nickname σου?? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφιες.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
παααααρα πολυ μου αρεσει!!!
![]() ποιος ειναι ο μικρος κοκκινος αστεριας?
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο το ενυδρειο!
|
|||
|
|||
![]()
Κι εμένα εκεί χτύπησε το μάτι μου
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εσυ να πας σε ενα μαγαζι εκει κοντα να παρεις...τους ειδα οταν ημουν εκει..αλλα δε ρωτησα ποιο ειδος ειναι.
τωρα που τον ξαναειδα...τον θυμηθηκα και μου γεννηθηκε η απορια.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θαλασσινο Reef 250Λ Reef | ραφαηλ10 | Reef | 20 | 29-05-10 09:22 |
ικ σε reef | ilias911 | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 1 | 07-02-10 11:56 |
Light reef = reef delight ;) | phaerimm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 20-12-08 20:54 |
reef or mini reef | Venestus13 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 03-09-08 10:14 |
Reef ή καλυτερα Light Reef! | glazar | Reef | 19 | 22-03-08 00:02 |