|
![]() |
#1 |
ΠΩΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΝΑΚΙΑ?
20-04-11, 00:41
Αξιολόγηση:
![]() υποτιθεται το ενα ακρο σφιγγει το λαστιχο...το αλλο δεν θα πρεπε να τοποθετειται στην ακρη του φιλτρου?δεν εχω οδηγιες..και δεν βρηκα τιποτα αξιολογο στο δικτυο..κλασικο eheim 2211
------------------------- ετσι οπως το βλεπω πρεπει να κοψω λαστιχο για να μεσολαβησει μεταξυ φιλτρου και βανακιου(SIC) Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Λάζαρος : 20-04-11 στις 00:41. Αιτία: Automerged Doublepost |
|
Εμφανίσεις: 3203
|
|
||||
|
||||
![]()
λαζαρε κοψε λιγο λαστιχακι.. βαλε στο φιλτρο σου απο πανω βανακι και μετα τα ιδια.. καταλαβες?
|
|||
|
|||
![]()
οκ καλα υπεθεσα ....thnx
μην κανω και καμια μπουρδα..γιατι εγω πολλα μπορα να υποθετω..thnx για την επιβεβαιωση |
|
||||
|
||||
![]()
δες το βιντεο ... φαινεται..
|
|||
|
|||
![]()
κατι αλλω βαφτισια γινονται μετα το πασχα ε?
ψαχνουμε τουλι ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() τι να το κανεις? αν οντως ψαχνεις πηγαινε σε μαγαζι με τετοια ηδη και πες να σου δωσουν.. σιγα..!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
πλακιτσα κανω..και με καλσον βολευομαστε,,τι τις εχουμε τις γυναικες. ![]() ![]() ![]() μου εξαφανιστηκαν οι γαριδες γι αυτο το θελω...τις πηρε το ευρηκα ------------------------- thnx απαντες για τις απαντησεις και το χρονο σας ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Λάζαρος : 20-04-11 στις 00:49 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
soy bρηκα και βιντεακι.. http://www.youtube.com/watch?v=_Ad7L_B0wV0
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
χοχο αυτο ειχα πετυχει youtube..αλλα δεν με ικανοποιησε.το κλεισα αμεσως... ![]() μετα το ξαναβαλα και παρατηρησα το λαστιχο ...δεν πιστευα πως θα αρχιζω τα κοψιματα...αλλα βουαλα..φασουλας στις 2 τα ξημερωματα... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γραψε 2213 -15-17 το ιδιο ειναι και βρες καποιο αλλο..
|
||||
|
||||
![]()
1)θα ενωσεις το λαστιχο στην εισοδο/εξοδο του φιλτρου.
2)ασε 15 ποντους και κοψτο στο σημειο εκεινο. 3)βαζεις το βανακι 4)και μετα τα υπολοιπο λαστιχο. ...και τελος |
|
||||
|
||||
![]()
Για να τοποθετηθει στο φιλτρο πρεπει να κοψεις ενα κομματι πρασινο σωληνα και να το σφιξεις στα 2 σημεια δηλαδη 1 κεφαλη 2 βανακι και μετα συνεχιζεις τον υπολοιπο σωληνα
|
|
||||
|
||||
![]()
α οκ τα χει παιξει ο υπολογιστης χαχα sorry παιδια μου εδειχνε οτι δεν εχει απαντησει κανενας
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βανακια για 2217 | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 18-06-07 12:18 |