|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΙΔΙΑ , ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΑΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΨΑΡΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗ ΑΣΠΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚΝΙΠΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ(ΜΗΚΟΥΣ 1-2 ΧΙΛΙΟΣΤΑ), ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΟΝΟ 200 ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΚΝΙΠΕΣ
|
|
|||
|
|||
![]()
Λίγα είναι τα 200;
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τασο εκτος απο πλαναρια υπαρχουν και κατι αλλα ασπρα σκουληκακια που δημιουργουνται λογω του πολυ φαγητου και τα οποια ειναι ακακα.
Οσον αφορα τις πρασινες σκνιπες ...ουδεν οιδα... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ξέρεις μήπως όνομα των σκουληκιών,annivas ;Κάνουν για τροφή των ψαριών;
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ταισμα υπαρχει προβλημα.Ειδικα οταν δεν ακολουθουν μεγαλες εβδομαδιαιες αλλαγες.Στην περιπτωση δε που υπαρχει και γονος οι αλλαγες πρεπει να γινονται ακομα πιο συχνα για γρηγοροτερη αναπτυξη. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.
Τα πιτσιρικια ειναι firemouth οσο για αλλαγες νερου δεν εκανα καμια εδω και ενα μηνα γιατι φοβομουνα μην ρουφηξω και τα μικρα. |
|
||||
|
||||
![]()
Βάζοντας ένα κομμάτι σφουγγάρι μπροστά από το λάστιχο που τραβάει το νερό δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Χρειάζονται οπωσδήποτε αλλαγές νερού όταν πρόκειται για μικρά...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() πιασει οχι σκουληκακια.
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΓΙΟΥΧΑΡΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΣΕ ΕΝ Α ΜΙΚΡΟ 20ΛΙΤΡΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ Ο ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΣΤΡΙΜΩΓΜΑ ΣΤΗΝ ΘΥΛΗΚΙΑ ΑΜΕΣΩΣ. ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΓΙΑΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΓΙΑ ΜΕΖΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το σιγουρο ειναι οτι ο πολλ/σμος ολων αυτων οφείλεται ειτε σε αυξημενα οργανικα (μη καθαρισμος ενυδρειου) ειτε σε αυξημενο ταϊσμα....Μου εχει συμβει και μενα σε ταϊσμα γονου χωρις να εχει προβληματα το νερο (ισως αυτες οι υγρες τροφες για γονο να βοηθουν στην αναπτυξη και αυτων)......
|
|