|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί να μου πεί καποιος αν το έχει παρατηρήσει . Αυτές οι φυσαλίδες προέρχονται απο τις ρίζες των φυτών, η κατι παει στραβα?
Εχω παρατηρήσει και μια περιοχή στο υπόστρωμα που γίνεται πρασινη τι είναι πάλι αυτο? Το ενυδρείο τρέχει 8 μηνες και δεν εχει αδείασει ποτέ. Και ξαναεμφανίστηκε starghon alge , μετρησα αμμωνία ειναι μηδεν , είχα μια υποψία μηπως τα λιπάσματα αλλα πάλι ειναι μηδέν και αυτα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου τα φυτα σου κανουν φωτοσυνθεση.
Αν εχεις διοξυδιο. |
|
||||
|
||||
![]()
Oι φυσαλίδες είναι αέριο προϊόν των ζημώσεων που γίνονται στο υπόστρωμα και δεν έχουν άμεση σχέση τα φυτά. Παρατηρούνται σε όλα τα ενυδρεία καθώς και στις λίμνες με λάσπη.
Στο υπόστρωμα...Οι ρίζες δεν κάνουν φωτοσύνθεση, εκτός από κάποια μεμονομένα είδη φυτών.
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει καποιο πρόβλημα ? η ειναι φυσικό αυτό το πράμα ,διοξείδιο υπάρχει μπουκάλα.. και in the pond σημερα χάζευα την λίμνη σου, είναι καταπληκτικη!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Νέο ενυδρείο, εγκλοβισμένες φυσαλίδες. Ενυδρεία 2 και 3 ετών πως δικαιολογείς τις φυσαλίδες?
|
||||
|
||||
![]()
Τι να πώ δεν ξέρω .. το ενυδρειο είναι αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=43791&page=3
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά τι ισχύει ? Εγω παρατήρησα οτι έχεις περισσότερες φυσαλίδες το βράδυ πριν κλείσουν τα φώτα.. Το έχει παρατηρήσει κανείς αλλος?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Γνώμη μου είναι ότι πρέπει ο φίλος να κάνει σκούπα βυθού ώστε να καθαρίσει ο βυθός και να σταματήσει την ζύμωση. |
|
||||
|
||||
![]()
Κάθε κυριακή που γίνεται αλλάγη νερού κάνω και καθαρισμό του βυθού, όσο γίνεται ...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυσαλίδες | CostasD | Malawi | 18 | 12-07-09 23:18 |
Φυσαλίδες στο υλικο του τζαμιου. | johnny98130 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-11-07 11:17 |
Φυσαλίδες στα τζάμια | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 17-09-07 14:07 |
DIY CO2 - Δεν βλέπω φυσαλίδες | chrisx | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 16-11-06 12:01 |
Φυσαλίδες στο υπόστρωμα. | Fanis | Malawi | 2 | 06-01-06 17:31 |