|
|
||||
|
||||
![]()
Θέλω να αλλάξω το ενυδρείο μου και από 54 λίτρα να πάω στα 112. Σκέφτομαι να αγοράσω αυτό αλλά δεν με παίρνει σε ύψος. Το ύψος του είναι 44εκ (με το καπάκι) και εγώ ψάχνω κάποιο τρόπο να το κοντύνω στα 40εκ. Ξέρει κάποιος πώς μπορώ να κόψω περιμετρικά τη γυάλα για να γίνει το ύψος της από 40εκ 35εκ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε γιατι να μπλεκεις με αυτα (ασε που δεν ξερω αν γινεται) παρε κατευθειαν ενα ενυδρειο σε αυτες τις διαστασεις.. υπαρχουν μαγαζια που στο κανουν οσο θες...
εφοσον αγοραζεις νεο ενυδρειο ειναι ''τζαμπα'' κοπος αυτος.. (αν γινεται που δεν νομιζω) αν επερνες ενα μεταχειρισμενο θα ηταν ποιο ''ευστοχο''
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω. Είμαι λίγο μπερδεμένος. Με διαθέσιμο ύψος 40εκ έχω πολλούς περιορισμούς γι αυτό σκέφτηκα το κόψιμο ενός έτοιμου. Ίσως με τροχό και λεπτή πέτρα?
|
|
||||
|
||||
![]()
πηγενε σε τζαμα και φτιαξτο οσο θες εσυ!
|
||||
|
||||
![]()
εχει δικιο ο φαμιλη πηγαινε κατευθειαν για diy ενυδρειο
μην το σκεφτεσαι καν |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μην το σκεφτεσαι!
ρωτα και σε αλλους για να παρεις προσφορες και προχωρα! δεν ξερω μηπως χρειαστει να βαλεις και κοντρες αλλα οπως και να εχει η βρισκεις ετοιμο στις διαστασεις που θες η φτιαχνεις ενα εσυ οπως το θες! δεν αξιζει να παρεις ενα μεγαλυτερο και να το κοψεις! ------------------------- ασε που αυτο που λες εχει 110 ευρω και το diy εχει 130 αρα για 20 ευρω διαφορα δεν αξιζει τον κοπο να το παρεις και να το κοψεις!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drak7family : 29-03-11 στις 20:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ψαξε και αλλες εταιριες μηπως και βρεις στις διαστασεις που θελεις, αλλιως φτιαξε ενα, μη κανεις πειραματα και μετα κλαις τα λεφτα σου.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση ενυδρείου Tanganyika ( Altolamprologus sp. "Compressiceps Shell" ) | georgetax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 28 | 15-12-10 07:53 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
Επιλογή "καλύτερου ενυδρείου" με πλάτος απο 80 έως 95 cm | gfdimopo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 30-09-07 21:00 |
Στρώσιμο καινούριου ενυδρείου με "μπολιασμα" απο ήδη στρωμένο | klime | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 24-06-06 11:44 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |