|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως στην Ολυμπιακή είναι απαράδεκτοι γιατί τους ρώτησα πως μπορώ να μεταφέρω μερικά ψάρια (πετάω από Amsterdam Αθήνα) και μου είπαν ότι δεν έχουν κλιματιζόμενο χώρο αποσκευών...
"Είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι λόγω έλλειψης κλιματισμού στα αμπάρια των αεροσκαφών της εταιρείας,δεν είναι δυνατή η μεταφορά των τροπίκων ψαριών που μας ζητήσατε." Δηλαδή με τα σκυλιά-γατιά κλπ τι κάνουν? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά, μην τους πολυπαίρνεις στα σοβαρά..............
Εμένα όταν είχα πάει στο αεροδρόμιο και τους είπα όστι στην κούτα υπήρχαν ζωντανά τροπικά ψάρια και πως ήθελα να φορτωθούν στο αεροπλάνο, μου είπαν ότι στον θάλαμο των αποσκευών, δεν έχει οξυγόνο!!!!! Λες και θα έβγαιναν τα ψάρια βόλτα στον χώρο των αποσκευών, και δεν θα μπορούσαν να αναπνεύσουν........... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
lol
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Και η απάντηση της KLM (τελικά με αυτή πετάω) για μεταφορά ψαριών:
We thank you for your e-mail. Flights operated by Air France, KLM and Delta Air Lines limit the transport of pets to cats and dogs. The fares for transporting cats and dogs depend on the size and weight of the pet including its carrying crate. The transport of a cat or dog is not included in the free baggage allowance. Kind regards, Τα ψάρια είναι καταδικασμένα δηλαδή, δεν έχουν δικαίωμα στο ταξίδι ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη, νομίζω πως αν τα βάλεις σε ένα ψυγείο από φελιζόλ, τα πακετάρεις σωστά, και τους πεις ότι είναι ενυδρειακός εξοπλισμός, τα ψαράκια και θα πετάξουν, και θα φτάσουν μια χαρά στον προορισμό τους.
Τουλάχιστον αυτό γινόταν όταν πέταγα και έπαιρνα ψαράκια μαζί μου. Τώρα βέβαια, εγώ το έκανα αυτό σε πτήσεις εσωτερικού, αλλά δε νομίζω να διαφέρουν τα πράγματα και πολύ...... |
|
||||
|
||||
![]()
Μπα λεω να τα στειλω με μεταφορικη στον εαυτό μου, πιο φτηνά θα μου βγεί και πιο σίγουρα θα πάνε...
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα πάρεις αυτές τι ωραίες σακούλες που πουλάνε στο εξωτειρκό, θα τις βάλεις σε ένα ασφαλές μέρος μέσα στην βαλίτσα σου με εφημερίδες, κάλτσες, ρούχα κτλ να έχουν φτιάξει ένα ωραίο χώρο γύρω γύρω, και θα είσαι μια χαρά
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μα ρε παιδιά δεν ανησυχώ για τα ψάρια (άλλωστε αυτά κάνουν ταξίδια υπερατλαντικά σε κάργκο κλπκλπ), ανησυχώ για το ότι θα τα σκανάρουν και θα τα βρουν και μετα θα πρέπει να τα αφήσω εκεί...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τις εβαλε στις αποσκευες και δεν το ειπε πουθενα. Κανενα προβλημα, και οι γαριδες εφτασαν σε αψογη κατασταση. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στο αεροπλάνο με το σκύλο μου. | zipo | Άλλα ζώα | 11 | 26-03-11 02:08 |
Νεα ψάρια | billos95 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 21-03-10 16:00 |
80 lt + τί ψάρια;; | Moutralewn | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 10-10-07 12:26 |
Πως Διώχνω Ψάρια...? | yiannisnik | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 30-04-07 12:56 |
Που ναι τα ψάρια οεο... | Liolios | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 02-02-06 19:55 |