|
![]() |
#1 |
Σε 12 lt?
![]() Αξιολόγηση:
![]() εχω μια γυαλα περιπου 12Lt ! η ερωτηση ειναι υπαρχουν φιλτρα κ θερμοστατες για τοσο λιγα lt? σκεφτομαι να βαλω ενα μονομαχο κ μερικες red cherry! τι λετε?
![]() |
|
Εμφανίσεις: 3119
|
|
|||
|
|||
![]()
θα είναι με την τροφή του δηλαδή??
|
|
||||
|
||||
![]()
χα χα χα λες να τις φαει ολες??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ανάλογα... είναι γενικά απρόβλεπτο ψαράκι....
επειδή την έψαχνα κι εγώ... απ' ότι μου είχαν πει, οι μόνες γαρίδες που πιθανώς επιβιώναν θα ήταν οι μεγαλόσωμες αμάνο... τώρα για τα 12 λιτράκια... καλύτερα από το ποτήρι και την γυάλα, αλλά θα είναι λίγο στριμωγμένος... δεν υπάρχει δυνατότητα για κανένα δυαράκι, μεζονέτα, κλπ κλπ... |
|
||||
|
||||
![]()
μπα με τπτ στηνω τωρα απο την αρχη το 300αρι και το 50Lt το εχουν καταλαβει
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ΤΕΛΙΚΑ φιλτρακι κ θερμοστατη για τοσο λιγα λιτρα θα βρω ή τσαμπα το σκεφτομαι? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
κρίνοντας από αυτό... http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1633 ... μάλλον θα βρεις....
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι δεν βαζεις μονο τις red cherry??
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κ μενα αν μεβαζες σε ενα κουτι με καμια 10-20αρια σουβλακια,οσο καλη παρεα κ νακαναν σιγουρα θα κατεληγαν στο στομαχι μου!κ γω πιστευω οτι με το ζορι μονο γαριδαδικο μπορει να γινει το 12αρι!
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια ουτε καν με το ζορι. Γνωμη μου και απο προσωπικη εμπειρια, ποτε γαριδες σε λιγοτερα απο 24 λιτρα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Respect στους εμπειροτερους!
|
|||
|
|||
![]()
εγω πιστευω λιγες κοκκινες γαριδουλες με κανα δυο φυτα θα ειναι οτι πρεπει για τα λιτρα σου..στα ιδια λιτρα ειχε ενας φιλος μου και ηταν μια χαρα και πολυ ομορφο..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δηλ μονο ο μονομαχος κ αυτος με το ζορι????
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σίγουρα θα είναι καλύτερα από το ποτηράκι του πετσοπ, αλλά χειρότερα απ' ότι σε 20-30 λίτρα και πάνω...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγω σε 20 λιτρα κανω δυο φορες την εβδομαδα αλλαγη με το ταισμα που κανω (ειναι και μπολικες οι γαριδες, εχω και 2 zebra + 2 helena + λιγα tubeculata και fysha) Αν καθυστερησω την αλλαγη αρχιζουν τις "ηρωικες εξοδους" εκτος νερου τα zebra
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|