|
![]() |
#1 |
Δεν ξεκινάει με τίποτα η ροή στο φίλτρο
![]() Αξιολόγηση:
![]() ξέστησα λοιπόν το παλιό ενυδρείο, και πριν 1 ώρα τελείωσα το στήσιμο.
Το θέμα μου είναι οτι έχω ένα Fluval 305, το οποίο δεν μπορώ να το ξεκινήσω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!! ![]() τρομπάρω, τρομπάρω και δεν λέει να ξεκινήσει...μετά από 15' το έχω παρατήσει, και δεν ξέρω τι να κάνω... μου έχει σπάσει τα νεύρα... με κάθε τρομπάρισμα βγάζει αέρα... zeppelin να ήταν, τόσο αέρα δεν θα είχε μέσα... εκεί που ήμουν μες την τρελή χαρά που τελειώσα το στήσιμο, μου έχει σπάσει τα @#$% το φίλτρο.... τι μπορεί να έχω κάνει λάθος ρε παιδιά? (ήταν άδειο από νερό, άρχισα το τρομπάρισμα και όταν θεώρησα οτι γέμισε με νερό το έβαλα στην πρίζα και συνέχισα το τρομπάρισμα...οτι λένε και οι οδηγίες δηλαδή) Ευχαριστώ... |
|
Εμφανίσεις: 2772
|
|
|||
|
|||
![]()
μπορει να ακουστεί ηλίθιο αλλά τις βάνες τις ανοιξες?
|
|
||||
|
||||
![]()
τις έχω ανοίξει... κατέβασα και το manual από το ιντερνετ, το πήγα πάλι βήμα-βήμα από την αρχή, πάλι τα ίδια...
ελπίζω να μην χάλασε (δεν υπάρχουν και λεφτά για καινούργιο). βέβεα τον θόρυβο λειτουργείας τον ακούω, οπότε φαντάζομαι οτι δεν έχει χαλάσει... |
|
||||
|
||||
![]()
Τσεκαρε την φτερωτή. Μπορεί να έχει φρακαρει και να μην γυρνάει...
|
||||
|
||||
![]()
οκ tsoum, θα το τσεκάρω. ευχαριστώ.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
....τσεκαρε και τις σωληνωσεις (εισοδο-εξοδο) αν τις εχεις σωστα κουμπωμενες στην κεφαλη.(καθε μια στη θεση της-εισαγωγη στο in,εξαγωγη στο out).
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() παιζει ρόλο ρε παιδιά αν τρομπάρεις αργά ή γρήγορα ? (έχω αρχίσει και παραλογίζομαι, αλλά δεν πάει το μυαλό μου στο τι φτάει). ------------------------- Παράθεση:
ευχαριστώ πάντως. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη raeziel : 26-02-11 στις 18:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Επομενη λυση: παρε κουβα κατεβασε την εξαγωγη σ'αυτον κι αν δε τρεχει νερο δοκιμασε να ρουφηξεις.Οταν πλεον βγαζει συνεχεια νερο(κι οχι νερο με αερα),ξανακρεμασε την στην θεση της και βαλ'το στο ρευμα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υπάρχει τίποτα που να ζει καλά σε 40 λίτρα πέραν του μονομάχου?? | OlgaM | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 07-02-11 15:38 |
Δε γεννάνε με τίποτα! | uptight | Ζωοτόκα | 9 | 21-11-08 13:20 |
φίλτρο γλυκού σε φίλτρο θαλασσινού | nikman | Φίλτρανση | 6 | 31-07-08 14:46 |
Pleco, σαλιγκάρι ή τίποτα;;;;;; | batman_gardiki | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 21-03-08 18:27 |
Ξεκινάει στρώσιμο, βοήθεια επιθυμητή. | mmbuna | Malawi | 22 | 02-03-05 17:44 |