|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδιά καλησπέρα, έχω ένα ενυδρείο 160 λίτρων στο οποίο ζουν 6 σκαλάρια 2 silver shark πολυ μικρά 3 κιχλίδες 2 γατόψαρα 2 πλακόστομα και 2 γλείφτες. Τα ψάρια τα είχα για 6 μήνες΄και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Χτες πρόσθεσα ένα ακόμη σκαλάρι, μικρό και σήμερα δυστυχώς το βρήκα νεκρό. Τι πιστεύετε οτί μπορεί να φταίει να φοβάμαι και για τα άλλα ψαράκια μου? Θέλω τη βοήθειά σας
|
|
|||
|
|||
![]()
για τα λιτρα σου ειναι πολλα τα ψαρακια !!! ειδικα τα ασημενια καρχαριακια και οι πλεκος θελουν πολλα λιτρα !!! αλλα και τα σκαλαρια ειναι οριακα !!! θα σου πουνε και πιο εμπειροι !!!
|
|
|||
|
|||
![]()
όλα τα ψάρια είναι πολυ μικρα,6 μήνες δεν είχα κανένα πρόβλημα τωρα που προσθεσα το καινούργιο σημερα μολις γυρισα απο τη δουλειά το βρήκα στο βυθο με ανοιχτό το στόμα.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι παρα πολλοι οι λογοι για να πεθανει ενα νεο ψαρι στο καινουργιο του ενυδρειο(απο λαθος προσαρμογη μεχρι να ηταν αρρωστο ή να μην αντεξε αλλο το φιλτρο σου)!!!
Το βασικο σου προβλημα ειναι ο αριθμος και το ειδος των ψαριων που φιλοξενεις!! |
|
|||
|
|||
![]()
τι πρεπει να αλλαξω?
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ψάρι μπορεί να είχε κάτι από το πετσόπ, ας ελπίσουμε να μη μετέφερε τίποτε κολλητικό στο ενυδρείο σου,
αλλά ... Σου είχα πει σε άλλο θέμα σου ότι τα ψάρια είναι πολλά και ότι στη θέση σου θα έβγαζα τιγράκια και silver shark τουλάχιστον και θα έψαχνα για μεγαλύτερο ενυδρείο γιατί τα σκαλάρια όταν μεγαλώσουν θα είναι στριμωγμένα στα 160 λίτρα. Πράγματι έβγαλες τα τιγράκια, άφησες τα silver shark και πήρες κι άλλο σκαλάρι γιατί σου φάνηκε άδειο το ενυδρείο. Δυστυχώς θα πρέπει να τα μειώσεις, αρχίζοντας από αυτά ακριβώς που σου είπε ο theo75, τα silver shark και τους πλέκους. Και προς Θεού μην ξαναβάλεις άλλο σκαλάρι, είναι ήδη πολλά. |
|
||||
|
||||
![]()
Τι μεγεθος εχουν τα σκαλαρια σου??
Αν ειναι μικρα μπορεις με πολυ κοπο να τα κρατησεις στα 160 αλλα συντομα θα μεγαλωσουν και αυτα!! Για τα υπολοιπα θα συμφωνησω με τους απο πανω.. |
|
|||
|
|||
![]()
τα silver shark ειναι πολυ μικρα κ τα πλεκο που εχω ειναι τα αλπινο που δε μεγαλώνουν πολύ, όταν μεγαλώσουν πολυ σκοπεύω να αγοράσω μεγαλύτερο,τωρα τι λέτε να κάνω?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τωρα(αυτη τη στιγμη) κανε μια σωστη αλλαγη νερου!!
Αυριο πουλα-χαρισε αυτα που σου γραψαμε απο πανω!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το μεγαλύτερο είναι γυρω στα 5 cm κ το μικρο δε φτάνει 3.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεκρό γκάππυ | DaltonGR | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 26-10-10 13:08 |
Φίλτρο η Νεκρό Βράχο? | Lemeshianos | Φίλτρανση | 1 | 27-03-10 20:28 |
νεκρό παπαγαλάκι | garfield | ¶λλα ζώα | 12 | 18-12-09 00:14 |
ΣΟΣ !!!! Νεκρά και τα 2 !!!! | Minakki | Χρυσόψαρα | 14 | 17-07-08 13:59 |
Νεκρά Χρυσόψαρα | orthros | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 11 | 24-09-06 16:02 |