|
![]() |
#1 | |
Ταιριαζουν;
![]() Αξιολόγηση:
![]() μετα απο ψαξιμο κατεληξα στους παρακατω συνδυασμους:
Paraillia Pellucida Peruvian Angelfish Glowlight tetra Cardinals Botia Kubotai Caritiva Japonica Blue ram ταιριαζουν; ------------------------- Παράθεση:
οποιος ξερει ας βοηθησει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη B22 : 20-02-11 στις 21:18. Αιτία: Automerged Doublepost |
||
Εμφανίσεις: 7251
|
|
|||
|
|||
![]()
ποσο μεγαλο ενυδριο εχεις??
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπέρα φίλε μου.
αν μας δώσεις και άλλα στοιχεία για το ενυδρείο σου, όλο και κάποιος θα μπορέσει να σου απαντήσει... |
|
||||
|
||||
![]()
100 L το ενυδριο μου
|
|
|||
|
|||
![]()
ένα ένα μας τα βγάζεις....
100 λίτρα είναι το 70Χ30Χ50, 100 λίτρα είναι και το 50Χ50Χ40.... το ενυδρείο σου έχει άμμο, χαλίκι, φυτά, πέτρες, ξύλα? θερμοκρασία, pH, σκληρότητες του νερού σου? έχεις άλλα ψάρια? ποιά και πόσα? |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου τωρα το στηνω ασχολιομουν και παλια...λοπον το ενυδρειο μ εχει διαστασεις 70x30x50 δν εχω μεσα ψαρια ουτε εχω αγορασει χαλικι γτ εχω ακουσει οτι μερικα catfishes τραυματιζονται..με τα ψαρια που εστειλα ποια πιστευεις πωσ ειναι η καταλληλη επιλογη χαλικι η αμμος? τα ψαρακια αυτα μπορουν να συμβιοσουν? ευχαριστω εκ των προτερων
------------------------- την θερμοκρασια μου σκεφτομαι να την εχω στους 26 βαθμους την σκληροτητα στο 5 με 6 και Ph στο 6,8 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη B22 : 20-02-11 στις 22:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Με ποια απο τις δυο διαστασεις μπορει να βαλει τα ψαρια μεσα?
|
||||
|
||||
![]()
70x30x50 ειπα...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ταιριαζουν? | kyriakosk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 24-08-10 23:58 |
ταιριαζουν??? | george pavl | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 29-10-09 15:11 |
ταιριαζουν? | ababapanos | Malawi | 11 | 11-03-09 01:30 |
ταιριαζουν? | stefoc | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 05-02-09 15:43 |
Ταιριαζουν? | olshka | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 25-02-08 14:58 |