|
Σαλιγκάρια ...και άλλα μαλάκια γλυκού νερού. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα,
Ξερει κανεις τι σαλιγκαρι ειναι αυτο; ![]() http://s607.photobucket.com/albums/t...t=ABCD0002.jpg ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
anentome helena. αλλιώς σαλιγκάρι δολοφόνος. τρέφεται με άλλα σαλιγκάρια κυρίως. γενικά είναι σαρκοφάγο. μπορεί να τραφεί με νεκρά ψαράκια(αν σου ψοφησει κάποιο). γενικότερα μπορεί να σκοτώσει οποιοδήποτε μικρό ζωντανό στο ενυδρείο, αλλά συνήθως δε ταπρολαβαίνει. εγώ εδώ και ενάμισι χρόνο δεν είχα κάποιο κρούσμα. είναι πολύ καλός σύμαχος στην αντιμετώπιση των σαλιγκαριών-παρασίτων-λαθρεπιβατών. επίσης δεν έχει καταφέρει ποτε να μου σκοτώσει κάποια γαρίδα ή apple snail η ζεμπρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Πόσο εύκολα το βρίσκει κανείς;;;;;;
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το βρίσκεις, δεν είναι πολύ σπάνιο πλέον. πάντως στο δικό μου ενυδρείο είχε ραγδία αναπαραγωγή. είχαν και πολύ τροφή βέβαια. χρειάζεται πάντως 2 και πάνω για να αναπαραχθεί. έχω εδώ και μισό χρόνο περίπου που έχω μόνο ένα στο ενυδρείο και δεν μου χει βγάλει μικρά. δε δυσκολεύτηκα πάντως να τα αφαιρέσω(χειροκίνητα βέβαια). εγώ στη θεσσαλονίκη τα είχα βρεί στο αζορες αλλά τα πέτυχα και σε άλλα πετ σοπ. τώρα αθήνα, θα σου πεί αν έχει πετύχει κάποιος
|
|
||||
|
||||
![]()
Ας περιμένουμε μπας και το έχει πετύχει κάποιος λοιπόν πριν ξεκινήσω το ψάξιμο στην γύρα.........
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μου τα συστησαν σαν σαλιγκαροφαγα (γιατι εχω γεμισει και μου τρωνε και τα φυτα καποια απο αυτα), αλλα δεν ηξερα ποια ειναι και δεν τα εχω ξαναδει. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πόσα λίτρα ενυδρείο έχεις και πόσα έβαλες μέσα?
|
|
||||
|
||||
![]()
80 και εβαλα 4
Παντως την μεγαλυτερη ζημια μου την κανουν κατι στρογγυλα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τι σαλιγκαρι είναι αυτο??? | nicpapa | Σαλιγκάρια | 11 | 10-10-10 19:19 |
αυτο τι ειναι?? | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 29-03-10 15:44 |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |
Τι σαλιγκαρι ειναι αυτό? | manousos | Σαλιγκάρια | 1 | 13-09-08 20:31 |
τι ειναι αυτο? | nikitasp | Δίσκοι | 11 | 05-03-07 12:10 |