|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!
Έβαλα σε ένα ενυδρείο 250 λίτρα καθαρά ένα ζευγάρι (μάλλον) green severum. Ώς συγκάτοικους έχω 15 καρδινάλιους, 5 sae, 2 oto, 3 γατοψαρακια κ μία γαρίδα bamboo. Θέλω να ρωτήσω τα εξής: 1. πως θα εξακριβώσω ότι όντως είναι ζευγάρι? (τα έχω δει να "φιλιούνται" ![]() 2. αν είναι ζευγάρι, πως θα καταλάβω ότι ετοιμάζονται να με κάνουν "πατερα" 3. θα προκαλέσει στα μωρά πρόβλημα κάποιος απ τους συγκατοίκους τους? 4. χρειάζεται κάτι απο μένα για να τα βοηθήσω? Ευχαρηστώ πολυ εκ των προτέρων |
|
|||
|
|||
![]()
Πες μας πρωτα:
- Ποσο καιρο "τρεχει" το ενυδρειο χωρις τα σεβερουμ; - Ποσο καιρο εχεις τα σεβερουμ; - Τι μεγεθος εχουν τα σεβερουμ; - Βαλε καμια φωτογραφια ή βιντεο να δουμε τα ψαρια σου. |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπόν το ενυδρείο λειτουργει συνέχεια εδω και 3 χρονια περιπου... αλλα με το συγκεκριμένο set up το χω εδω και 7 μήνες. Τα severum τα πηρα χθες αλλα μου είπαν οτι είναι ζευγάρι (γι αυτο τα πηρα κ ολας) και είναι περιπου 10 cm. όσω για τις φωτογραφιες, θα βγάλω και θα τις ανεβασω!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
να και οι φωτο που σας υποσχεθηκα
|
|
|||
|
|||
![]()
Απο αυτες τις φωτογραφιες δεν μπορω να καταλαβω το φυλο τους.
Κατι που δεν ανεφερε προηγουμενως ειναι την ενσταση μου για τους υπολοιπους κατοικους. Φοβαμαι πως αργα ή γρηγορα (ειναι θεμα χρονου να μεγαλωσουν τα σεβερουμ) θα εχεις προβλημα..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οκ μπορώ να τα διώξω τα υπόλοιπα. (όλα ή κάποια μόνο είδη?)
Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν ειναι ζευγάρι. Θα κοιτάξω να ανεβάσω κ αλλες φωτογραφίες μήπως βοηθήσουν περισσότερο. Πάντως αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το εκτιμούσα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
'Eγινα πολύτεκνος πατέρας | proo1 | Ζωοτόκα | 3 | 08-01-07 18:08 |
Δεν θέλω να γίνω συνεργός... | caverman | ¶λλα ζώα | 68 | 13-07-06 11:28 |
Λέτε να γίνω γιαγιά? | Simpethera | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 20-09-03 20:34 |