|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρεθηκα προσφατα σε ενα καταστημα που μολις ειχε φερει αυτα τα ψαρακια και γινοταν κυριολεκτικα χαμος (και δεν καταλαβα γιατι).
Καποιοι τρελλαμενοι κιχλιδαδες μιλουσαν με τα καλυτερα λογια για αυτο το ψαρι (κυριως για τα χρωματα του) ενω αλλοι τα αγοραζαν. Καπου λοιπον με επεισαν και εμενα να αγορασω 2 ψαρακια που βεβαια ειναι πολυ μικρα ακομα. Τα εβαλα μεσα στο ενυδρειο μου (125Χ55Χ70) μαζι με τα υπολοιπα ψαρια μου και θα περιμενω να δω τι θα γινει. Εχετε καποιες παραπανω πληροφοριες για αυτα καθως και για την συμβατοτητα τους με τα ηδη υπαρχοντα : 5 labidochromis caeruleus 4 aulonocara Eureka 2 Cyrtocara moorii 2 synodontis 4 ps.socolofi 4 cynotilapia afra |
|
|||
|
|||
![]()
Τυχερεεεεε....
![]() ![]() ![]()
Η υπερηφάνεια προηγείται της συντριβής και το υπεροπτικό πνεύμα της πτώσης. Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18 |
|
||||
|
||||
![]()
Eυχαριστω για τις πληροφοριες.
Σκεφτομαι να κανω καποιες ανακαταξεις στο ενυδρειο. Πρωτα απ'ολα θα βγαλω σε λιγο καιρο τα 2 synodontis που τελικα δεν κανουν και πολλα αφου τις περισσοτερες ωρες ειναι κρυμμενα κατω απο πετρες.Σαν ψαρια...δεν ειναι οτι το ομορφοτερο και τελικα (ενω τα αγορασα για να ψιλοκαθαριζουν και τον βυθο μαλλον καλομαθαν και δεν τρωνε τα περισσευματα). Σαν προβληματα συμπεριφορας δεν υπαρχει τιποτα το ιδιαιτερο παρα μονο κατι ψιλοκυνηγητα. Ομως τα socolofi καθως μεγαλωνουν αρχιζουν να ενοχλουν ιδιαιτερα τα υπολοιπα.Ειναι τα πιο κινητικα ψαρια του ενυδρειου και δεν βαριουνται ποτε το κυνηγητο. Σκεφτομαι να τα αποχωριστω προσθετοντας 3+1 lab.trewavasae ετσι ωστε και να ηρεμησουν τα πραγματα και να μην εχω προβληματα στο μελλον. Tι λετε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Λεω πως αν βγαλεις τα Ps.socolofi για να βαλεις στο ενυδρειο σου τα πιο ''ηπια'' Labeotropheus trewavasae... θα σε περιμενουν δυσαρεστες εκπληξεις!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Η υπερηφάνεια προηγείται της συντριβής και το υπεροπτικό πνεύμα της πτώσης. Αγία Γραφή Παροιμίες 16:18 |
|
|||
|
|||
![]()
Μεγιες τα ψαρια george,εγω εψαχνα ενα αλλο ειδος placidochromis το phenochilus αλλα δεν το βρηκα πουθενα το ατιμο.http://www.malawicichlidhomepage.com...henochilus.htm. ΙΜΟ Παρε κανενα Red Empress να γουσταρεις και ασε τα labeotropheus τουλαχιστον θα εισαι σιγουρος οτι δεν
θα εχεις επιθετικοτητα(Τα mbuna στην πλειοψηφια τους ειναι νευροσπαστα ψαρια).Haps sweet haps.
|
|||
|
|||
![]()
george τα συγκεκριμενα ψαρακια δεν τα εχει φερει τωρα.εχω παρει και` γω πριν απο δυο μηνες.απλως δεν τα ταιζει και εχουν μενει μικρα. εμενα εχουν γινει 5 εκ τουλαχιστον.τα moori οκ?αμα χρειαστεις κι` αλλα ριξε μυνημα να σου δωσω. μεγαλωνω καμια 70 μικρα.μετα το καλοκαιρι θα ειναι για δωσιμο.επισης μεγαλωνω aulonakara red rubin.μετα το καλοκαιρι και τα συγκεκριμενα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|