|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω να πω κατι απλα ηθελα να μοιραστω μαζι σας καποιες εικονες που βλεπω καθημερινα
|
|||
|
|||
![]()
Που εισαι αγορι μου εσυ χαμενος;
![]() ![]() Κατι ακουσα οτι θα γινεις και μπαμπας ![]() Ωραια η ζουγκλα σου ! |
|
||||
|
||||
![]()
δυσκολα να ξεφυγω καλα φιλε μου στα γιαννιτσα ειμαι τρεχω ολη μερα με την δουλεια ετσι λεω το προσπαθουμε θα μαθουμε τον αλλον μηνα
εσυ τι λεει ολα καλα? |
|
||||
|
||||
![]()
πάρα πολύ καλό!!!!πολύ καλή ανάπτυξη στα φυτά.
είδικά αν η μος δεν έφτανε τόσο μπροστάστο τζάμι θα ήταν υπέροχο. |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ειναι ενα σημειο το οποιο το ηθελα να γινει και το επιδειωξα τωρα απο την φωτο ισως φαινεται ασχημα αλλα απο κοντα ειναι καλη φαση
απλα το εχω αφησει τελειως για τον λογο οτι θελω πολυ αναπτυξη τις μοος γιατι θα στηθει απο την αρχη και ολη η μοος θα γινει χαλη σε ολο το ενυδρειο
|
||||
|
||||
![]()
Σούπερ η ζούγκλα σου!!! Αυτό που φέγγει το δεξί ενυδρείο στην 5η φωτογραφία είναι λάμπα αλογόνου;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΖΟΥΓΚΛΑ | nicpapa | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 107 | 09-12-11 02:08 |
Πως μπορεις να ερωτευτείς ένα ψάρι... | filoxenos | Bettas | 3 | 19-01-06 13:46 |