|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας.
Ειμαι στην σκεψη για αγορα ενος 54λιτρου ενυδρειου (αν δεν βρω συντομα μεγαλυτερο) κ ειμαι σε αναζητηση πιθανων κατοικων. Η βασικη προυποθεση ειναι η εξης: Να μην μπλεξω με μαλακωμα νερου,δηλαδη να ζουν σε νερο βρυσης (ph=7.6). Επισης,θα ηθελα να βαλω μονο ενα ζευγαρι με σκοπο την αναπαραγωγη τους κ φυσικα να το κανω βιοτοπικο. ![]() Μετα απο σχετικη ερευνα ειδα οτι εχω 2 επιλογες. Τα kribensis που μου αρεσουν παρα πολυ κ τα tateurndina ocellicauda. Φτανουν τα λιτρα για ενα ζευγαρι (φυσικα απο ενα ειδος) ή οχι? Το νερο βρυσης κανει,σωστα? Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι στα tateurndina δεν φαινεται το φυλο κ δεν μπορω να παρω πολλα για να φανει το ζευγαρι,μιας κ δεν θα εχω αλλο ενυδρειο.Επισης,οταν γεννησουν θα πρεπει να απομακρυνθει ο αρσενικος κατι που δεν μπορω να κανω. Κ τωρα ερχομαι στα πανεμορφα kribensis.Απο οσο ξερω προσεχουν κ οι 2 γονεις τα μικρα.Φτανουν τα λιτρα ή θα εχω προβλημα μετα απο γεννα? Υπαρχει κατι αλλο που δεν το εχω σκεφτει που μπορει να μου δημιουργησει προβλημα σχετικα με αυτες τις 2 επιλογες? Εχετε καμια αλλη ιδεα σχετικα με τι μπορω να βαλω??(Εκτος απο multi κ σταπερσι). Ευχαριστω... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα σου προτεινα τα tateurndina.
τωρα για τα kribensis εχω δει σε αυτα τα λιτρα αλλα δεν νομιζω οτι ειναι και το καλυτερο,ειδικα αμα αρχισουν και να γενανε θα ειναι στριμωγμενα. |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα εχω διαβάσει αυτα.Απλα επειδή όπως είπα θέλω να βάλω ζευγαρι,η απορία μου ουσιαστικά είναι αν μπορώ να βάλω ενα ζευγάρι κριμπενσις κ αν εχω πρόβλημα λόγω λίτρων αν γεννήσουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα κριμπένσις είναι μεγαλόσωμα ψάρια για τόσο μικρό ενυδρείο.
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρείο έχει διαστάσεις 60x30x30.
Σε ίδιο ενυδρειο μπορούμε μα βάλουμε άπιστο που είναι στο ίδιο μέγεθος με τα κριμπενσις.Μήπως υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
35 λιτρα | prospathw | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 05-01-10 00:35 |
ΣΕ 13 ΛΙΤΡΑ ΤΙ ?????? | douran_p | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 23-12-09 20:22 |
80 λιτρα? | dimitris vas | Malawi | 13 | 18-12-09 22:51 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |