|
|
||||
|
||||
![]()
Μπορει η ερωτησει μοθ να ειναι χαζη αλλα οπως λεει και ο τιτλος προβληματιζομαι με το sump.ρωταω στα μαγαζια αλλα δεν εχουν ετοιμο και δεν ξερω και που αλλου να ψαξω..αν ξερει καπιος ας με βοηθησει.
Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
Απευθυνσου σε μαγαζια που φτιαχνουν ενυδρεια, δεν ειναι παρα ενα ενυδρειο στο 1/4 (συνηθως ) του ογκου του ενυδρειου !
Για ποσα λιτρα ;
|
||||
|
||||
![]()
180 λ. το σκευτομουν αλλα αν ξερετε καποια διεφντηση εδω στην αθηνα ας μου πει κανεις. ευχαριστω πολυ
|
|
||||
|
||||
![]()
Θες ενα 50-60 δλδ.... αν δεν εχεις κατι πολυ απαιτητικο γνωμη μου οτι με ενα κινεζακι ή ενα 2213 θα εισαι οκ , συν το εσωτερικο ! Νομιζω οτι θα σου ανεβει πολυ παραπανω για να αγορασεις ενα , εκτος και αν το φτιαξεις εσυ ...τεσπα μην σου χαλαω το ποστ !!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευχαριστω πολυ παντος |
|
||||
|
||||
![]()
πμ
![]()
|
|||
|
|||
![]()
μπορεις να φτιαξεις και μονος σου ενα sub ψαξε και ρωτα μεσα στο site καπου ειχα δει για κατασκευες ενιδρυων..
εγω ειχα φτιαξει ποιο παλι sub για εμενα μονος μου.. ειχα παρει ενα ενιδρυο λιγο μικροτερο και ειχα κολισει μεσα τζαμια |
|
||||
|
||||
![]()
το σκευτομουν και εγω αυτο αλλα ελεγα σε περιτοση που παει κατι στραβα τι κανω..οποτε ειπα να μην το ρισκαρω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Τρύπα στο υπάρχων ενυδρείο πώς θα κάνεις;
|
|
||||
|
||||
![]()
δε χρειαζεται να κανεις τρυπα καπου
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ναι μπορείς αλλά δεν είναι ότι πιο ασφαλές. Καποια στιγμή όλες οι εξωτερικές "κολλάνε".
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sump | Vasilis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 07-01-11 11:42 |
SUMP | AFRICANOS | Φίλτρανση | 9 | 02-06-08 20:07 |
Sump | spookie | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 27-09-07 15:47 |
SUMP | accnt | Φίλτρανση | 0 | 23-04-07 11:20 |
sump. | χοχλακας φωτης | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 09-09-04 02:53 |