|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα ήθελα μερικές ιδεες για το τί μπορώ να κάνω από αποψη φωτισμού σε ένα μικρό 13λιτρο που έχω, περα από το να χρησιμοποιώ απλο φωτιστικό γραφείου ή φωτιστικό της dennerle για τα nano.
Ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
![]()
Φωτιστικο dennerle,με χρονοδιακοπτη ψηφιζω εγω.Απο εκει και περα,τι πατεντα να κανεις σε 13λιτρο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενα σποτ me led που δε θελει τπτ αλλο εκτος απο καλωδιο για να δουλεψει,κοστος περιπου 5ευρω.Τωρα το πως θα το κρατησεις πανω απο το ενυδρειο?????????? τροποι υπαρχουν αν πιανουν και λιγο τα χερια σου(η ξερεις καποιον που μπορει να ειναι καλος σε μαστορεματα....)
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το θέμα είναι ότι το ενυδρείο έχει καπάκι και θέλω να μείνει. Δε μου αρεσουν τα ανοιχτά ενυδρεία... Οπότε αν υπάρχει λύση θα ήθελα να είναι κάτι πα΄νω στο καπάκι. Ζητάω πολλά, το ξέρω. |
|
||||
|
||||
![]()
Tι μηκος εχει το καπακι?
|
|
||||
|
||||
![]()
26 εκ.
------------------------- Ωραία, παίρνω ταινία λεντ άσπρο χρώμα και τί άλλο;; Εννοώ πως μπαίνει στην πρίζα; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mpoumpoula : 23-01-11 στις 22:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ζητας πολλα.Με ταινια λεντ κανεις την δουλεια σου,διατηρωντας το καπακι.
|
||||
|
||||
![]()
θα κοψεις ενα μερος απο το καπακι και πανω θα κολησεις ενα κοματι τζαμι, θα παρεις ενα καλωδιο με λαμπα και θα κολησεις το καλωδιο...
πως μπορεις να το κανεις με ταινια λεντ??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη manos_samos : 23-01-11 στις 22:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αγορασε αν θες κατι τετοιο:
1) http://shop.ebay.com/?_from=R40&_trksid=m570&_nkw=aquarium+led&_sacat=S ee-All-Categories 2)http://cgi.ebay.com/30-LED-Lighting-White-Light-Lamp-Aquarium-Fish-Tank-/150555664513?pt=UK_Pet_Supplies_Fish&hash=item230d d12081 Εφαρμοζει ευκολα και νομιζω πως χωραει!!Ψαξτο και εσυ λιγο περισσοτερο και σιγουρα θα βρεις κατι!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμός σε 100χ30χ40 ?? | stdev | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 30-10-09 14:52 |
Φωτισμός<<HQL η Τ8-Τ5 ;>> | Σπύρος Μ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 34 | 05-10-09 15:30 |
Φωτισμός... | Kotsos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-05-08 16:42 |
Φωτισμός | theodor72 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 03-01-08 09:54 |
Φωτισμός | giagligian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 10-09-07 23:53 |