|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα.Πριν κανα δυμηνο εβαλα μπουκαλα co2 με 100φυσαλιδες το λεπτο χωρις phcontroler.Οταν δινει co2 εχω ph6.5 και οταν κλεινει εχω 7.5.Μια μοναδα ειναι μεγαλη μεταβολη για τα ψαρια.Τι πρεπει να κανω?Ο κοντρολερ ειναι μονοδρομος?
|
|
||||
|
||||
![]()
ποσα λιτρα εχεις?ποσο φωτισμο?ποσο λιπασμα ριχνεις?ποτε το κλεινεις?και τι ph πρεπει να εχεις?
|
|||
|
|||
![]()
Πραγματι πρεπει να δωσεις περισσοτερες λεπτομερειες. Κατι αλλο που πρεπει να αναφερεις ειναι η ανθρακικη σκληροτητα, kH.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χωρις controller πως ανοιγει κ κλείνει? Το δουλευεις ολο το 24ωρο? Αν οχι μειωσε τις φυσαλιδες κ αφηνε το συνεχεια. Πρεπει σιγα σιγα να βρεις την χρυση τομη. |
|
||||
|
||||
![]()
Χαμηλωσε την παροχη.
ΥΓ το εχεις συνδεδεμενο στο χρονοδιακοπτη του φωτιστικου ετσι?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
kh εχω 7 gh-8 nh3nh4-0 no2-0 no3-12.5 Το ενυδρειο ειναι 100λιτρα και εχω μεσα 9 τιγρακια 9 αρλεκινους 3σαε εναν ανκστρους αλμπινο σπ3 και 3 μηλοσαλιγκαρα. Ποσες φυσαλιδες να το βαλω να δινει? |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε 50 φυσ το λεπτο ολο το 24ωρο,βγαλε την ηλεκτροβανα τελειως.Μετα 2 μερες αρχισε τις μετρησεις,θα δεις πως μονο το βραδυ θα εχεις μια μικρη μιωση του ph κοντα στο 0,1-0,2.
|
||||
|
||||
![]()
Αν στο συστημα δεν υπαρχει ph controller το διοξειδιο για μενα δεν πρεπει να κλεινει.7 χρονια τωρα,η παροχη του διοξειδιου ειναι σταθερη μερα νυχτα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μεταβολη ΡΗ & controller | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 14-07-08 13:30 |