|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 80Χ30Χ40 Όγκος: 100 μικτά Φυτά: κερατόφυλλο, cuba κ.α. που δεν γνωριζω την ονομασια τους Ψάρια / ¶λλα είδη: Guppy , platy, catfish albino Διακοσμητικά υλικά: ξύλα Φόντο: αφισσα Φωτισμός:2χ18w 10 ώρες Φιλτράρισμα: εξωτερικο φιλτρο Eiheim και ενα εσωτερικο Θερμοστάτης: elite 150w Λίπανση: Ταμπλέτες στον πάτο dennerle, s7 vitamix,v30 complete dennerle,a1 daily dennerle Παροχή CO2: oxi Παράμετροι: pH:7,0- 7,8 Γενική σκληρότητα (GH):-Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):3 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):5-10 Φωσφορικα:0,5 Αλλαγές νερού:1 φορα την εβδομαδα 25 λίτρα Θερμοκρασία:24 |
|
||||
|
||||
![]()
η παρουσιαση γινετε για να μου πειτε την γνωμη σας και να με διορθωσεται σε τυχον λαθη που σιγουρα θα εχω κανει ειναι το πρωτο ενυδρειο μου και ακομα το στηνω!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο το ενυδρειακι σου, να το χαιρεσαι και να το προσεχεις!!!
Το μονο που θα αλλαζα θα ηταν το φοντο αλλα γουστα ειναι αυτα.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο το ενυδρειο σου φιλε(αμμα φουντωσουν και τα φυτα θα δειξει κιαλλο),απλα τα κορυντορας δεν ταιριαζουν στις συνθηκες νερου με τα γκαπυ θελουν πιο μαλακο νερο να ξερεις!!Επισης το χαλικι σου ειναι λιγο τραχυ για τα γατοψαρα προτιμουν αμμο η ψιλλο χαλικι!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν χρειαζεται να βαζεις απιονισμενο τσαμπα λεφτα χαλας.επισης σου ριχνει μακροπροθεσμα το πεχα αυτο που κανεις και στα ζωοτοκα σου θες σκληρο νερο μονο!!Αληθεια η βρυση σου τι πεχα βγαζει ?
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν γνωριζω μαλλον καπου στο 7,8-8,0
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|