|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν έχω ενα πρόβλημα. Προσπαθώ να βγάλω φωτογραφίες το ενυδρείο κ τους κατοίκους του. Το θέμα είναι οτι λόγω του πολύ σκούρου νερού του ενυδρείου μου όλη η φωτογραφία αποκτά μια κοκκινωπή απόχρωση.
Για να καταλάβετε πόσο πολύ καφε είναι το κατακίτρινο applesnail στους 30 ποντους βάθος φαίνεται πορτοκαλοκοκκινο! ![]() Τι μπορώ να κάνω (είτε μέσω της φωτογραφικης είτε μέσω photoshop) για να φαίνονται πιο νορμάλ, και ποιο κοντά σε αυτό που βλέπω εγώ; |
|
||||
|
||||
![]()
Βάλε καμιά φωτό να δούμε και έμεις
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ρίξε υδρόχρωμα στην απόχρωση που το θέλεις.... αλλά πρόσθεσε και αντιχλώριο να είμαστε σίγουροι
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Η πρώτη στα 3 εκ απο ττην επιφάνεια, στην δευτερη είναι στον πατο. |
|
||||
|
||||
![]()
Πειραματικού λίγο με την ισορροπία λευκού.
Νομίζω στη λάμπα πυρακτώσεως ή φθορισμού θα είσαι πολύ καλύτερα. |
|
||||
|
||||
![]()
Ισως να το φωτογραφιζες μετα απο μια καλη αλλαγη νερου??
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλα... γιατι τοσο σκουρο το νερο? Απο το ξυλο?
Στο photoshop η σε οποιοδηποτε αλλο προγραμμα μπορεις να απομακρυνεις ευκολα αυτην την κοκκινωπη αποχρωση |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Απο που ακριβώς; Color Balance? Δεν βγαίνει ωραίο αποτελεσμα μόνο απο εκεί... Ακολουθεί σειρά φωτογραφιων με διαφορες ισσοροπίες λευκου. |
|
||||
|
||||
![]()
Οριστε και δυο φωτογραφίες νερου ενυδρείου και νερού απο την βρυση
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μας λες ποια φωτογραφική έχεις? Μπορεί να ρυθμίζεται από την φωτογραφική και να τελειώνει το θέμα. για μένα είναι η ισορροπία λευκού (όπως αν τραβήξεις φωτογραφία μέσα σε εκκλησία που σου βγαίνουν όλα κίτρινα από τα κεριά.) αν έχεις ρύθμιση για το παραπάνω 90% καθάρισες
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για σφαλιάρες και βάλε.. | V.Stratos | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 16-02-10 01:04 |
Φωτογραφία | Χαραμάδας | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 01-12-08 00:25 |
Φωτογραφία... | Filippos | Malawi | 13 | 29-10-05 22:25 |
Φωτογραφία | giannis1976 | Greek Aquarist's Boards | 3 | 05-03-05 20:04 |