|
Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα Φίλτρανση,υπόστρωμα,πρόσθετα κτλ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ενα 72 λιτρο που φιλοξενει μεχρι και τωρα 4 guppies τρέχει 7 μήνες φιλτρο Aquael 500 l/h εσωτερικο, 150watt Θερμοστατη (
![]() Απο φυτα 3 anubia sp. nana και 5 κομματια κερατοφυλλο σε καμια εβδομαδα θα εχω xmoss και φυλλα cattapa για να καλυψω της 2 ριζες απο redmoor που εχω μεσα. ph 7.8 gh δεν ξερω ΚΗ 10 Ν02 0 ΝΗ2 0 Ν03 10 Λέτε να το πρωχωρίσω το project και αν ναι με αυτες τις παραμέτρους ποιο είδος να διαλέξω?
|
||||
|
||||
![]()
Με γκάπι μπορείς να βάλεις γαρίδες red cherry. Όμορφες γαριδούλες και "συγχωρούν" κάποια λάθη στις παραμέτρους.
Θα πρέπει όμως να μετρήσεις και NH3 και θα πρέπει να είναι 0 γιατί καμία γαρίδα δεν θα αντέξει διαφορετικά. Καλή αρχή!
|
||||
|
||||
![]()
οχι συνονόματε τα γκαπι θα πάνε βόλτα θα είναι σκέτο γαριδάδικο ναι σορρυ για πριν εννοουσα NH3 αντι για NH2 που εγραψα με το τοπίο πρέπει κατι να προσέξω?
|
||||
|
||||
![]()
εφόσον θα είναι σκέτο γαριδάδικο τότε φρόντισε να έχεις χαλίκι μέσα, και φυσικά φυτά.
Ότι χρειαστείς εδώ ε'ιμαστε
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω το σκευτομαι σοβαρα αλλα καποιο διαβολακι μου λεει να παω σε apistograma cacatoo και ειμαι στην μεση ακριβως θα δειξει.....
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία και τα apisto!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 3 | 25-08-10 01:30 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 06-06-10 06:51 |
Αφού δεν θα το κάνω θαλασσινο... θα το κάνω γλυκό! | crywolf | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 21-01-10 23:38 |
Γαριδάδικο... κρυβονται καλα | panos1972 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 5 | 05-10-09 13:01 |
Τι να κάνω?? | zaher | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 10-02-08 02:26 |